agility träning

Har tränat med Penny ikväll. Vi ska faktiskt göra vår första agility tävling på lördag i Oskarshamn. Slalomen gick skit idag och Penny var seg.... I morgon har vi engelska prov men jag råkade få med mig matte böckerna ist för engelska böckerna.... så ska försöka få tag i ludde och låna hans böker nu. Tjaooo

helt otroligt...

.... Vi VANN med hela 5-0 mot Smedby och är vidare i DM. Sofia gjorde dom två första målen och jag gjorde dom 3 sista:) Jag fick inte mitt nr som jag brukar ha ( nr 11 )..... men vad gör de när jag fick Matildas nr och får göra en hatt trick, om de stavas så. Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och kolla på andra avenyn. Natti natti

fotbolls match

Idag ska vi spela vår första DM match. Vi får väl se hur de går... Kanske de sista man gör med vårt 96 lag eftersom vi är så får. Skolan idag har gått fint. Jag sjöng igenom pippi låtarna med musik läraren efter skolan och dom satt nästan denna gången;)

Gammal bild på laget. Elitfönster cup när vi vann hela skiten, NU VINNER VI DM TJEJER!... jag kan drömma vidare;)

omdöme från skolan..

Kan berätta lite kort om min skoldag idag så ska ni få höra omdömena sen.
Slöjd- gjorde ingenting ( var klar med allt )
håltimma- var hemma och tränade hundarna.
bild- gjorde ingeting, skrev 5 meningar om någon reklam sak
franska- gjorde ingenting ( var klar med allt )
svenska- såg på filmen Troja
musik- satte en dans till en elvis låt.

Och så här är mina omdömen.
Matte- MVG
Svenska- MVG
Slöjd- MVG
idrott- MVG
Musik- VG
Bild-  VG
SO- MVG
NO- MVG
Engelska- VG
Franska- VG

De är ju inte betyg men så här står de: Når målen väl för årskursen och de är samma sak som MVG
VG är samma sak som når målen för årskursen.
Snacka om att jag är nöjd elr?:)

Solbränd!

Fy tusan vad jag har blivit röd i ansiktet från helgen, men de gör inte mig något, jag blir ändå aldrig brun....
Idag var de skolan, gick fort och fint. I kväll blir de möte i stallet med bus flickorna:) Sen blir de att rasta och träna hundar.

När jag var på lägret i helgen var Coco hemma hos sig och blev klippt. Dock är hon inte ny klippt på bilden.

Borta bra men hemma bäst...

.... den meningen är så sann den bara kan bli. Nu är jag hemma från en underbar helg i Tyringe/skåne. Vill tacka alla som varit med, super roligt har jag haft:) Hoppas alla lägerdeltagande är nöjda också jag är iaf oerhört nöjd över deras prestationer. I kväll har jag tagit mig en varm lång dusch, tror inte jag hade blivit ren om jag gick in i duschen i Tyringe.... Kommer bilder från helgen senare. Nu ska jag slänga mig i MIIIN GOOOA SÄÄÄÄNG.

Åker idag

Nu har jag nästan packat allt;) Går från skolan vid lunch tid. Sen åker vi när jag kommer hem. Blir nog inget bloggande i helgen. Ha de så bra allihopa nu ska Sara Cansund rusa iväg till skolan.

Packat o klart....?


Får bli en bild från idag.
Inte packat klart än och min mor tycker att jag ska ha med mig 1000 par med kläder i onödan....enligt mig;)
Aja, jag och Matilda var på stan och handlade förut:) Ska ut med Coco sen. Ska ha med mig Penny på lägret och Coco ska hem till sig och klippas.

Skola och packa

Kom nyss hem från skolan, låååång dag idag. I kväll ska jag packa åker till skåne i morgon för att hålla i ett juniorhandling läger tillsammans med Sofia Bruce. Träna coco och åka till stan med Matilda och allt i kväll med, hur hinner jag?;)


Tränings match

Hemma från matchen nu. Har lite ont här och där känns de som men de är sånt man får tåla;) matchen slutade 2-2. Vi spelade rätt jämt, inget lag var väl riktigt super bra men de kallas ju tränings match så. Nu ska jag sätta mig med far min och kolla på hv71- djurgården. Om ni inte visste vilken sportfåne jag är så kanske ni vet nu?;)

favorit låten


De är min nya favorit låt. haha;)  För just nu sitter jag och lyssnar på pippi låtar för ja ska ju vara pippi på en teater i skolan o jag insåg idag att jag inte kunde låtarna;) Snart blir de tränings match mot 95orna.  Badat Penny idag efter skolan och pälsen satt kvar:) Match nu då...

Slöjd kungen

Skolan idag var nice:) Så jäkla kul vi har tillsammans hela klassen;) kommer bilder från dagen.

Kungen på slöjd de är jag de;)

Haha vi är busiga
Orkar inte lägga upp fler bilder för jag ska plugga på matten.... matte prov imon.

Godmorgon

Snart skola igen.... och igår fick jag reda på att tandställningen inte blir intsatt för ens i juni.... ist för i början av mars. Men men. Har håltimma idag, bara en lektion på morgonen så blir att dra hem sen:) Nu ska jag fixa mig. Tjaaoo

Gillar bilden:)

Skolan var kul

Underbar skoldag idag faktiskt. Riktigt roliga lektioner för en gång skull:) I kväll har jag och Penny tränat agility riktigt bra gick de, super nöjd! När jag kom hem från agilityn så gick jag och Matilda ut med Coco hon hade verkligen överskåtts energi. Så hon fick springa lös och busa av sig:) Nu ska jag se på kommissarie Winter. Tack o godnatt.

Massor av saker

Hej hopp. Fy tusan vad jag hunnit med mkt idag! Först utställning i Moheda. Kom dit 9 och åkte hem 11.... Ullis blev BIR men ingen placering i gruppen och Kiro blev BIM. När vi kom hem åkte alla till farmor och åt mat. Sen hem och tog de lugnt en stund, klockan halv 7 åkte Stig och Monika mot Gotland. Hoppas dom får en lugn båtresa blåser rätt mkt här nämligen. I kväll har jag och Matilda cyklat lite. O nu ska jag träna mina mag muskler faktiskt hihih;)

grill bilder

Lite kort om dagen då. Började med att jag var funktinär på agilityn mellan 7 och 12. Totalt är de 850 stater i helgen.... När jag kom hem var de grill dags. Pappa och Stig tände en liten brasa på ängen. Nu kommer lite bilder.

Oscar fixar...

Pappa, grill mästare:)

Hahah Monika mumsar:)



Nu var de slut;)
Efter att vi ätit kollade jag och Matilda på fotboll. Seriestat på vallen, de blev dock en förlust....
Har borstat igenom Coco idag för imon ska vi på utställning i Moheda. Ullis och Kiro ska ställas. Coco ska med och träna lite:)

skol bilder

Nu kommer lite bilder från skolan igår. Dom är ju inte direkt så seriösa men...;)

Mitt skåp;)

Dom bästa;) haha




Alla brudar i klassen:)

Hahaha, lilla Bergman.

Nej men här har vi ju politiker Gunnar, även svenska lärare;)

Pöss:)

Bus.
de var alla bilder de:)

Underbar dag!

Super dag detta blev! Världens bästa klass som gjorde skoldagen bra. Anna på kvällen, och nu Matilda:)

Så här roar jag och Matilda oss nu;) Kommer massa bilder imon från dagen idag. Ska nämligen sova nu. Imorgon klockan halv 7 sätter jag mig på cyklen ner till Brukshundklubben. Ska vara funktionär på en Agility träning. Godnatt.


Nya brillor

Nu när solen börja tittar fram passade jag idag på att köpa ett par nya solglasögon:)



Here they are, om man nu säger så;) Skolan idag var faktiskt riktigt bra. Jag, Matilda och Jonna stack till stan på lunchen. Träffade Tobias på Willys IGEN, ser han alltid där, haha. I kväll blir de Anna, disco disco. Ha de fint.

Hund kväll

Hej, har varit på brukshundklubben i cirka 3 timmar idag och tränat Agility, med Rosa och Penny. De gick super med Penny! Nu har Stig och Monika kommit från gotland. Jag ska väl snart sova måste ta de sista plugget också... Tack och godnatt.

TRÄNINGSVERK

Berättade inte om träningen igår för var helt slut när jag kom hem! Men jäkligt roligt var de, körde mest konditions övningar. Kände typ alla redan, men vissa hade man inte träffat på länge så de var super. Idag har jag en **** träningsverk i magen, men men. Ska iväg till skolan nu har haft sovmorgon:) Och i kväll kommer gotlands folket:). Ha en bra dag.

friidrotts träning

Badat Coco idag, riktigt fin blev hon om jag själv får säga de;) Nu ska jag iväg på friidrotts träning, för första gången i mitt liv. Spännande spännande.

Får bli en härlig vår bild på Coco.

Tandställning nästa

Varit hos tandläkaren idag. De gick väl bra... Fy tusan vad dom drog och slet i munnen. Men nu blir de  iaf tandställning och de känns skönt att få de gjort. Den 11 maj ska vi fixa den och lite senare ska dom sätta in den. Handlade även ett par skor och ett par byxor:)

Luleå Alex

Vi har fått en "extra lärare" på SO;n. En Luleå pojke, han utbilldar sig till Historia lärare, och imon ska han ha en egen lektion med oss.... Men den missar jag ju. O han har sån rolig dialekt, undra vad han tycker om vår dialekt;) hah ser verkligen fram emot lektionerna med han;) Haha

ledig imorgon:)

Skolan idag har varit bra, slappa lektioner allihopa! och imorgon är jag LEDIG! Ska in till tandläkaren i Kalmar, för eventuell tandställning. Ska göra massa annat i Kalmar också:
Lämna Nix hos vetrinären, hon ska opperera bort en avslagen tand.
Tandläkaren
Äta med pappa och mamma.
Shoppa.
Idag har jag först ridit, sen sprang jag och Oscar cyklade. Slutade med att jag fick putta Oscar och cyklen... I kväll har jag och Matilda gått med Penny, Ullis, Mary och Coco. Nu ska jag plugga..... Haaaj

Skola igen

Har inte varit i skolan på 2 veckor men idag var de dags igen, först saknade ja de men de gör jag inte längre!
Seg dag, efter skolan följde Matilda med hem vi har haft bus kul. Varit ut och sprungit, hoppat, kollat på sunes sommar o a allt de andra;)

Bus bild, nu ska jag ut med hundarna, tack o hej lever pastej;)

Klippning

Idag har hela familjen klippt sig. Jag blev super nöjd! Just och fint, de gillar vi:)

Dåliga bilder och dålig kvalité men ni ser ju skillnaden i alla fall.
När vi kommit hem från Lenhovda åkte jag och Matilda ner till Grönmo fotbollsplan. Killarna vann med 5-0. Efter matchen gick vi och tog en glass på McDonalds. I kväll blir de att städa rummet och träna hundarna.

Förlåt

Blev två inlägg vet inte riktigt vad som hände, men så får de vara orkar inte fixa de nu. för nu ska jag sooooova;)

22.44

Nu ska jag faktiskt sova. Klippa sig i Lenhovda imon klockan 10 så blir att kliva upp 8a... Tack och godnatt.

22.24 och godnatt

Nu ska jag faktiskt redan sova. Ska vara i Lenhovda klockan 10 imorgon och klippa oss åker alltså 45 min innan, så blir att gå upp klockan 8 för att hinna fixa sig och ut och gå med lillen. Tack och godnatt.

På dåligt humör

Hej, idag känner jag att ja inte alls varit på humör... Inget funkar som de ska. Men imorgon väntar en ny och bättre dag. Hoppas på fint väder imon också. Ska klippa mig imorgon då blir jag blond hoppas jag:) Senare blir de att kolla på DM i fotboll, killarna i klassen spelar och visst måste dom ha mitt och Matildas stöd haha;) Ha en fin kväll.

tråkigt väder

Godmorgon, idag är de mulet och regnar ute.... Hundarna är inte särskilt rena och man blir så trött av detta vädret. Idag kommer IA och Sonny, dom ska bada sina 3 hundar. Hoppas på att de blir Matilda idag med:) Förresten var de bara jag som såg att Moa i mammas pojkar var med på talang igår? Hon var ju riktigt grym!

Bild bomb

Nu kommer massa bilder, först bilder från studsmattan.



Matilda gör volt:)


Haha Oscar faller på mage.

Haha jag gör volt.

NU KOMMER BILDERNA FRÅN SJÖN.

Risse.


Vatten
NU KOMMER BILDER TIDIGARE FRÅN DAGEN.

Träning

Sista bilden på lilla Coco. Nu ska jag och Matilda kolla på TV elr något.

Massa saker

Idag har de hänt mkt;) Varit ute och gått med Cornelia. Sen kom Matilda till mig och då cyklade vi till stan och köppte godis. Träffade Tobias på Willys, alltid treviligt. Sen hem igen tog bilder på Coco, satte upps studsmattan och nu i kväll har vi suttit vid Risse ( en sjö ). Kommer bilder på allt sen, ska kolla på talang nu:)

Ingen sovmorgon

Hej, vaknade vid 9 idag.... Ingen sovmorgon som jag hade tänkt mig inte. Har redan hunnit med att träna Coco och Penny. Strax ska jag ut och gå med Cornelia:) Senare idag blir de nog Matilda. Ha en bra dag!

Kväll

Nu har jag kollat på Maria Vern " främmande fågel". I morgon ska jag allt ta mig en lång sovmorgon. Ska fixa ihop ett fresstyle nr nu... Sov gott

Grill kväll

Jag är riktigt nöjd över Coco! Vi har tränat en hel del på klubben idag, de kom tåg, hundar skällde, musik spelades när dom andra tränade freestyle och hon brydde sig inte! Så under tiden dom spelade musik passade jag på att träna utställning med henne och de var en riktig härlig känsla att få springa där med henne till musik:)
Nu kommer lite bilder från kvällen.

Full fart

Grill mästaren Amanda:)

Haha Matilda och jag

Matilda på g

Selma vill också ha korv;)
Efter träningen Busade Annikas pudel "Totti" och Coco och de måste varit ett Pudel ryck. Som dom sprang.... Nu sover hon gott kan jag säga er:)

våååååår

Var nyss ute med Coco och kom på att jag inte tagit några vår bilder än, så de är väl bäst att visa att de faktiskt är vår här också:)


Full fart de är tydligen så pudel livet ska vara;)

Ingen brukshundklubb

Idag gick Malin och deras bil sönder så dom fick åka med Lena till brukshundsklubben och då fick dom inte plats med mig. Men jag tränade Lydnad med Penny här hemma ist efter de cyklade jag med Låra och sen gick jag med Nix och Mary. Nu sitter jag och Coco och bara tar de lugnt. I kväll ska hon få följa med mig till Brukshundsklubben där de är grill kväll med Hundungdomarna:)

Cocos favorit plats. I mitt knä och huvudet på min arm.

Massa hund träning

De är precis vad mitt liv består av nu, hund träning. Idag efter att jag kommit hem från Kalmar, cyklade jag med Låra. Sen åt vi efter maten tränade jag Ullis, tränade mest lydnad och Juniorhandling. Efter de åkte jag ner till svartbäcksmåla på avslutningen. Väl hemma igen tränade jag först Coco och efter de blev de lydnads träning med Penny. Och imon klockan nio hämtar Lena mig för då ska vi ner till Brukshundsklubben.... Men kul är de:)


Kalmar

Hej, idag följde jag med Bonnie och "lilla" kusin Maja in till Kalmar. Maja skulle hämta en cykel hon hade vunnit och vi passade på att gå en runda i modehuset.  Jag hittade....

Två linnen från Bik bok 2 för 99kr.

Ett par skor från City gross faktiskt;) 179 kr.
Nu ska jag bara köpa ett par balerina skor sen är vår skorna in handlade. I kväll blir de avslutning med Skidorna.

Pudel bilder

Goddagens, i kväll har jag varit i stallet, de gick väl så där. Sen efter de sprang jag en sväng med Mary. Och nu senare  ikväll har jag tränat Coco lite. Nu kommer de lite bilder på den lilla damen.


jag och busungen.


And in the bed


Träning

Hej, vaknade runt 9 tiden idag.... Efter frukosten tog jag ut Coco och tränade med henne, de funkade bra. Sen hem och tog ut Wille en sväng, gick mindre bra med han. Men nu kan han ju gå riktigt fint i kopplet. Idag blir de väl att vara hemma och ta de lugnt, träna lite hundar och så.

Coco

Nu sitter jag här med en liten hund i knät. De är inte vilken hund som helst utan dvärg pudlen Coco.

Ska ha henne hemma och träna henne för lite utställningar ett tag. Hoppas de kommer gå bra. Lätt jobbad är hon!
Idag har jag tränat agility med Rosa och Penny de var en svår barna dom hade fixat. Penny var super duktig idag, Rosa ville där emot inte hoppa... Nu ska vi kolla på TV. Ha de bra


Överraskning

Idag kommer det en liten överraskning till Blads väg 23 här i Nybro. Ni får väl kanske se den sen;) Idag sov hela familjen till 9, undra när de hände sist! Jag lever livet som tonåring fast utan sovmorgnar. Idag blir de agility träning med Penny, och de var ett tag sen vi tränade agility så ska bli riktigt kul!

skor

Ja nu har jag köppt mig ett par nya skor. Ville ha ett par röda men kom sedan på att de blir bättre med ett par svarta till thigts och så:) Här kommer en bild på dom.


I kväll blir de till att ta de lugnt, kanske träffa någon.

slapp dag

I dag fick jag äntligen sovmorgon ricktigt härligt. Jag och mamma var nyss ute och cyklade med Penny och Nix.
 Idag ska jag allt gå och köpa mig ett par vår skor! O de behövs:)


myyys

I kväll har familjen Cansund spelat memory, jag och mamma är som vanligt bäst på de;) Just nu sitter jag på mitt rum med ljus och hoppas på bättre tider ungefär. I morgon blir de till att ta de lugnt, träna hundarna.


Nu ska jag prata med Janne sen blir de sängen, Tack och godnatt:)


hundbad

Badat mosters cockrar idag, lurviga blev dom;) Har inte hänt så mycket idag jag och mamma har varit ute och cyklat och jag har tränat lydnad/freestyle med Penny. I kväll ska vi äta grillat, första gången för mig för i år:)

Här har vi den ena cockern, Rosa. Har ingen bild på Bella.
Tror bilden är från 2008 då det var juinorhandlings läger i Hässleholm.

vad är sovmorgon?

Ja ingen sovmorgon idag heller, tror inte min familj vet vad de är.... Ska bada mosters hundar idag sen ska jag försöka få mig ett pass på deras motionscykel:) Ha en bra dag!

Minne!

hittade en riktigt härlig bild på mig och Jim, jag måste bara dela med mig av den;)

hahaha fy tusan vad kul vi hade den kvällen! man får ta vara på tiden när man inte ses så ofta:)

tråkig blogg

jo jag vet att bloggen är som den är nu utan bilder och allt, men jag har faktiskt inte orkat. Idag har vi varit på utställning i Moheda vi hade bara Kiro anmäld och han blev BIR och ingen placeirng i gruppen. I kväll har jag varit hos Madde och träffat mycket trevligt folk, Tack för de! Nu blir de TV hej hej.

Saaaaraa....

.... så lät de ungefär när jag öppnade dörren till klassrummet idag:) Sen kom Hugos komentar vad gör du här om du är sjuk?:O haha. Jag hämtade i alla fall mina böcker och sa hej till alla godingar sen stack jag hem igen. Snart ska jag till Madde och vi ska fixa lite med gitarren, sen ska vi vidare till stallet för de är övernattning. Men vi sover inte där, jag ska till Moheda imon på utställning nämligen.


Första Aril

JAG ÄLSKAR DENNA DAGEN. Idag är de tillåtet att busa, och de ska jag ta vara på! Har redan lurat Saga, och Matilda. Jag tar alla bus senare i ett och samma in lägg under dagens slut. Idag är jag verkligen frisk och mår hur bra som helst.
Nu ska jag busa vidare:)
April april din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill, thihi

RSS 2.0