beskrivning

eftersom jag inte kan klistra in youtube"filerna" här så får vi göra så här.
http://www.youtube.com/watch?v=vLw-Tnsm27U
De är starten och den *** vasaloppslåten. Så många skidåkare som ni ser där startar de i en "folla" och totalt var de 10 såna.
http://www.youtube.com/watch?v=vLw-Tnsm27U
Detta är innan start. Då fårstår ni vilket tryck de var och alla var super glada och man pratade med vem som. alla var posetiva och sa lycka till. nu kommer tårarna igen. ren lycka:)
Måste plugga nu!

foppatoffler

nej men hejsan. Kul att man får vandra runt i skolan med foppatoffler. de kallas skoskav..

Undra i vilken strumpa skinnet ligger i....
Skolan var chill, stod i caffan. Värre dag blir de imorgon med franska prov... Ikv blir de busmöte och tårta för Emma fyller 18! grattis:) Vill dra ut en sväng men kul med en toffel på vänster fot. NÄÄÄÄ


Gillar den nya mössan:D


TÅRAR

kom hem vi halv 4a inatt. FY TUSAN VILKEN UNDERBAR RESA. När vi inte låg i spåret körde vi rundpingis och de gjorde vi bokstavligen hela tiden! Skidresan ja... Gråt glädjetårar när vi kom till Oxberg ( starten ).  En otrolig känsla. Tiden blev 2 timmar och 50 minuter. Nöjd men de hade kunnat gå bättre utan skoskav och sniglar i spåret... Men sånt man måste ta hänsyn till. efter 3 mil kom man på de där låååånga upploppet. Ett stort leende på lepparna och stakade som en galning. firhet och tårar även då:) jag ska med nästa år också. Shit vad kul detta var! sitter här och skriver med ett stort smile :) Lite bilder, tyvärr inte dom bästa ( mobilbilder )


livsfarlig våningssäng+ snarkande ledare = jag somnade halv 2 sista natten...

målgång

gustav vasa

upploppet

min idol, super snälla silver sara ;)

så går man nu och fick gå så i 5 timmar... förbannade skoskav.
Sov en stun på bussen inatt 1 timme max... Somnade bredvid Johan men vaknade i Oscars knä? då är man trötter. resan slutade perfekt dom spelade " åhhh sara kom ut ikväll " på radion och dansade jag ur bussen och traskade hem:)

iväg

Du anonym verkar ju inte ens kunna stava till ditt namn:) hörru människa lilla jag stavar precis hur jag vill och jag vet vem du är. Jag är stolt över mitt VG i svenska. Vem behöver stava perfekt när de är läsligt iaf?:)
Snart åker jag. Denna jäkla resa upp igen... phu. Håll alla tummar och tår för att de ska gå bra. Iväg och packa nu. Ha de fint här hemma kommer hem på söndag så inget bloggande nu. Puss

kortvasan

ställer klockan på 04.30 imorgon, klockan 6 går bussen mot Mora! Har hemska tankar in för loppen. Tänk om de tar evigheter och jag vet att jag kommer få stå och vänta vid starten länge eftersom jag startar i 5 ledet.. Jag hinner ju både bli hungrig och pissenödig :O

Där bland alla 1000 tals människor ska lilla jag stå...

Inte vågar jag dricka blåbärsdricka... blir alltid så dålig av de. Kommer väl svälta igäl i spåret.

Ska inte komma imål när de är mörkt!
För att slippa allt detta är de bäst att jag kör fort så hinner jag inte dö och inte svälta... höööm de får bli tacktiken!

*kul*

Kul att jag inte får säga hej då till min pojk innan jag åker....
kul att jag inte är sugen på att åka alls....
kul att jag måste plugga men har inte orkat plugga på år och dar...
kul att ridpasset gick åt helvete...
kul att jag måste sitta hemma ikv...
kul att de snöar ute...
kul att fina personer ska åka iväg...
kul att jag missar dom viktigaste hockeymatcherna i mitt liv....
kul att du hör av dig...
kul att jag inte lämnat min pyjamas idag...

Ja vilken dag

Sovit ut idag med, härligt de! Blir att bada, föna, klippa och raka pudel idag... phu. Stallet ikv, ska hinna med lite plugg också. Packa mina saker inför kortvasan. Snackade med Henke om loppet igår. Jo kan säga att han förstörde mina fina tankar ordentligt! han sa: du kommer få stata där bak med alla pensionärer som ramlar i backar och inte går att köra om... jag startar först och kommer vara i mål när du börjar köra. BLÖÖÖÖ
förstår hur mycket du betyder nu när jag lämnat dig x3

Domare

Trodde aldrig de skulle vara så svårt och jobbigt att döma fotboll! dömde mellan halv 1 och 5. Igår saknade jag fotbollen men idag näääää! Hört ledare och föräldrar som skrikit på stackars barnen som fan . Visst var de kul o döma men a.. Sitter här och är skit trött och ont i benen. Skulle varit i stallet men orkar fasen inte..

Skit i hur jag ser ut men  man ser ut som en LYSMASK i den domartröjaren :(

Blondinbellor

Matilda och Jonna möjligt att jag är blond men ni är sååååå mkt blondare:) Vad säger du Matilda ska vi dansa med tomburkarna i händerna till Martins stenmark- Las vegas inatt med elr? haha. Drar iaf ner till sporthallen med Cornelia snart, Lucas kommer förbi också. Stannar tills de är slut inatt alltså runt 2-3 Hunnit med en skidtur idag med, huttiga mig! .... Natti

Blond? vaaaa nä:)

gapande föräldrar

Skit trevligt igår kväll. Hampus tittade förbi och Matilda var nog övertrött hela kvällen;) Klockan 02.53 slängde jag mig i sängen. De var väl typ bara jag, matilda, emma, almina och Calle kvar till slutet. Klockan halv 10 idag kom tuppen själv o gapade att de var frukost.. morsan. Nu kom pappa o sa att jag kunde torka upp efter mina skor? godmorgon världen.....

nu börjas de

Japp nu är de dags igen. Masjögnistan cup. Alltså tillbringar man mesta delen av dagarna i sporthallen. Ska snart ut med Cornelia. Ikv/ natt ska man sitta i sporthallen med Matilda, Emma och Jonna mellan typ halv 7 och halv 3. Får väl se vilka mer som kommer;) Grabbarna i klassen spelar och kan inget annat än att säga lycka till:)

Jag vill inte ha mer snö nu! okej???

Staden

Drar mig snart ner mot staden. Pappa skjutsar mig så får jag cykla hem... Skolan idag. Ja hade 2 lektioner chill var de allt! Hela lovet är planerat;) Blir en filmkväll hos lucas ikv och imorgon blir de masjögnistan!
Bilden efter din flygtur och när du bara låg där, bara låg.....

Förbannad

har sovmorgon till halv 12 idag riktigt skönt och sen är de lov!:) Hockeyn igår... Var väl rätt arg om man säger så. Hanna Persson du behöver inte ta med Kristianstadsbona på fler teaterkurser. Nära att Hampus fick mitt kaffe på sig o grrr... Ska väl snart ner till skolan, blir en runda på stan ikv.
Var du än är hoppas jag att du är okej

Hockey igen o fy tusan

De var allt länge sen man var i hallen, skönt o springa dit ikv:) Drar snart till Cornelia och cyklar till ishallen med henne ska möta upp Hampus o hans firends. Skolan idag... jadu. Min mobil har varit i soptunnan, Linus bankade huvudet i bordet, Calle hugger så fort han får chansen, Lucas och jag är lyckliga. Perfekt dag.

Bytt sida på luggen, nästa gång jag klipper mig ska den byta sida helt! Tror jag vill klippa av de och rakpermanenta de några hål i öronen skulle sitta fint med. My parents don´t like it.

Ska hålla emot

Ska snart gå till skolan. väntas en tuff men nödvändig dag. Tårarna ska inte få börja rinna nu! Tänkte gå på hockeyn ikv med Cornelia, Hampus och hans vänner helt för att komma på andra tankar. O ni som tror att Hampus är något nytt, så är de verkligen inte så.

2010-09-19 2011-02-16

Vet inte hur mkt jag ska skriva ut om de elr hur jag ska säga de. De är iaf slut mellan mig och Lucas. Men en del av mitt hjärta kommer alltid så för dig. Låter fel och säga de men slutet kunde inte bli bättre. Visst de är jättejobbigt och man får känna att tårar smakar saltvatten men de är bäst för oss båda. Har man inte dom känslorna för att känna riktigt kärlek är de bättre att avslutade och vara som syster och bror ist. Skönt och skiljas som vänner och vet att du och jag kommer hålla kontakten och träffas som helt vanliga personer. Tårarna får rinna nu tänker inte stoppa dom men de kommer bli bättre. Tack för allt Luas men " vår" tid är ändå inte slut. <3


saknade promenader återförenas

hihi så bra är de. Ska ut med Cornelia ikv, riktigt länge sen och oj vad saknade dom där promernaderna är:) Skolan idag var ah.. som alltid nu för tiden kul!
Felix: men hallllåååå tanter!?
Jag och matilda vänders oss om och: jaaa vaaa?
Hahah de var inte menat till oss men vi har börjat lyssna på de där med " team tant " nu;)
Stack till stan efter skolan men hittade inga shorts:/ träffade Hampus också, tummen upp på de. Ska Greja lite nu sen uuuuuut!

så här gör man på lektionerna:D

Skola igen

Skola nu då och de känns helt okej att gå 3 dagar och sen få lov igen:) Ska ner till stan efter skolan och köpa svarta byxor eftersom jag ska dömma fotboll på masjögnistan. Ska packa väskan o sen cykla till skolan med cornelia och matilda:)


Bilder

Tänkte bjuda på lite bilder från Furudal nu:)



























de var nog allt för denna gången! sitter här med hårinpackning i håret och snackar med drygaste Hampus som försöker visa att han är smartare än mig. phuuuu! tror jag snart ska nana för natten

jag var vaken men minns inte

Hemma och de är ju fasen solsemester här hemma:) Klockan 8 igår kväll kom mamma på att vi skulle åka så 10 över 9 lämnade vi furudal. Var hemma halv 7 imorse... Rätt jobbigt att åka så vaknade vid halv 4 av att vi stod still. Mamma väckte  mig och körde ut mig så jag skulle få frisk luft och hålla mig vaken. Var så trött så jag minns inte hur resan gick sen;) slängde mig i sängen och ska sova vidare nu!! bilder kommer senare

om bilen statar åker vi

De var 30 minus i morse och bilen vill inte starta. startar den när morsan kommer tillbaka packar vi ihop och drar. Var nyss ute på en skidtur på 1,5 mil SKÖNT. Fick massa tankar om att en björn skulle komma och äta upp mig elr att varjen skulle bita mig i röven. ja jag är en fjant;) ska sova en stund nu  ifall vi ska åka ikv/natt.
OM NYBRO TAR 3 POÄNG IKV ÄR DOM KLARA FÖR PLAY OFF. ÅH JAG FÅR INTE SE MATCHEN:(
KOM IGEN DÅÅÅÅÅÅ!

Snart tystnar musiken

Alla hjärtans dag, känns som en otursdag för min del. Lucas var håller du hus, kan väl höra av dig. Älskar dig<3
Längtar verkligen hem nu! åker imorgon, hem och träffa alla godingar! Idag ska dom flesta på möte men jag stannar här och åker skidor. Ont i revbenet men de skiter jag i nu! Ska snart ner på sjön och vara med på en inkallnings tävling.
Om du tror på de första ögonblicket
om du vågar lita på dig
finns de ingen annledning att gå ensam här ifrån
tänk på de som hänt mellan oss ikv

Låten och du får mig att rysa<3

furudal idag







Sista bilden: för er som inte vet vad ketting är så är de när flera elr en hund står "uppbundna" så här.
Härlig och kall dag idag nu har de börjat snöa också. Var ute och körde med Vintra förut får se om jag ska köra ett miltest med henne. Nyss var jag ute med Micke och Kent och körde lite med deras hund. Middag med massa folk ikv i vår stuga. Ska sova en stund nu.... snark

sova kan man göra när man är död

Blev rätt sent igår med. Dom flesta hundarna sätts ut på ketting klockan 7 på morgonen och då börjar alla skälla, självklart vaknar man då. Satt uppe länge igår och snackade med Matilda och Hampus. O sen ingen sovmorgon... bhuuu.


Snart ser man väl ut som en varullv....
Började dagen med en lång promenad på sjön med hundarna. Ska gå och kolla lite på draget nu sen är de skidor hela dagen! Runt 20 minus idag med

två blondiner i spåret

är så jäkla trött så orkar knappt skriva. Kort om dagen. Kolla dragtävling- skidtur- skidtur med cissy- skidtur med micke och kent- bus med hundarna på sjön- viiiila- checka hokey.
Skidturen med Cissy gjorde dagen! Hade hundarna med oss och dom drog som f*n så snabbt så vi ramlade båda två. Två blondiner i spåret då låter de så här: ohhh-- aaahhhh- hallåååååå-woooops- stanna- AJ! Hahahah asgarv! Nu springer jag över till en annan stuga... sista cidern åker med, de svider!


drag drag drag- fast nä

Nu är de bara dragtävlingar och möten kvar innan vi åker hem. Själv ska jag inte köra något. Ska träna skidor och hundarna får springa med i den tackten dom vill. Jag och Cissy ska dra ut en runda idag. Var och kollade på tävlingarna förut men när de är runt 20 minus håller jag mig inne;)





Den gubben är läskig! Nu blir de ett lass med nudlar sen en skidtur! tårna ska bara få tina upp först...

Hallå mamma?

Middagen idag var super trevlig! fick " pris " elr vad man ska säga för framgångarna i juniorhandling vet inte hur man ska förklara de men glad blev jag iaf:) Gick bort till Anneli och dom ikv sen kom morsan och hon har inte kommit tillbaka än.... Funderar på o låsa dörren o gå och sova mohahahah sen kan hon sova va fan hon vill.
Skidåkning imorgon. elr ja... idag blir de ju.

Kallt som fan ikv, mellan 20- 25 minus....


I väntan...

Hinner skriva lite innan skidspåren är klara.
 Gick nyss ut 5 skotrar och ska fixa spåren. Kommit massor av snö! Dom säger att de låg 50cm snö i delar av spåren...Kommit massa snö inatt! utställning idag gick väl helt okej. Kilmer den lilla stjärngossen var för första gången ute på banan och blev Bästa valp:) O brossan Vincent stod tvåa, Stolt över grabbarna! Dom andra gick helt okej men utan placeringar i bästa han/tik.

Riktigt härligt väder

Yvonne bästa barnpassaren:)

Kilmer vilar ut efter att vunnit allt han kunde:)
Ikv blir de middag för alla som bor här i byn. Stracks ska jag ut på skidtur, först fika!

Lite tråkigheter

Skulle hämtat upp Sanna i Falun men vädret är inte på våran sida! Vill inte ge oss ut på vägarna... Och mamma har glömmt sladden till kameran hemma så de får bli bildbomb när jag kommer hem ist. Trist men sant. Yvonne kommer och bor hos oss inatt.  9 hundar och 3 personer i stugan alltså.... Middag här ikv med jag, morsan, yvonne, micke, kent, Ia och Sonny:) trevligt imorgon väntas tävling! tagga

Nu tar jag våra 5 jyckar på kvällspromernad på sjön innan middagen:)
Bild från förra året

liten liten rundtur

Snön vräker ner och SMHI har gått ut med en klass två varning.... Bor längs med skön och de var otroligt fint i går kväll när man såg hela skön och kyrkan som lyste på andra sidan! Inte så kallt idag ruggit skönt. Hunnit med en skidtur! Nino visade otrolig dragvilja!

Kall natt = 3 hundar i min säng = trångt = längtar redan hem till min säng!

Öppna dörren och man ser sjön, ingen vidare utsickt idag tyvärr..

Stugan


Suddig bild men iaf:)   ( mobilbilder )


Vincent: hur fasen kom hon upp på loftet?;)
Idag är de lite som händer. Prova på drag och ringträning. Blir en skidtur till... kanske två till;)


framme och de känns att man lever

Har man med sig skohorn, nagelklippare och solglasögon ja då har vi nog allt....;)

godmorgon affrokrull men solglasögonen kom till annvändning:)
de är väl runt 15 minus och massa snö. Snoret fryser i näsan och tårna känner man inte av, haha jo de känns att man lever!:) Åkte från Nybban klockan 9 i morse och var framme klockan 7 nu ikv. Kommer några till vår stuga och ska äta ost och kex:) Ni får ha de så bra! imorgon väntas en dag i skidspåret för min del!
3 poäng ikv nybro håller tummar och tår! vill vara i hallen...... Cornelia vi kör på nästa torsdag?:)

pudel damp

 lagomt till när de är så här bra ska man åka ifrån allt.. Vet seriöst inte om jag vill de. Känner mig inte hundra i kroppen + att jag inte hinner säga hej då till Lucas. Känns hemskt. 7 dagar utan pojken och alla andra underbara vänner.


Ibland funderar jag på om hon är en hund elr inte;)
Ni får iaf ha de ruskigt bra här hemma i värmen. Datorn följer med. Men åhåhåhåh vad jag kommer sakna er:(
Som jag har väntat. Äntligen förstår du mig och du är ditt underbara jag igen! tack


de ser rätt mörkt ut

Är hemma idag med en **** huvudverk. Lucas spydde igår kväll ( maginfluensan ). Man har iaf sällskap av alla andra som är sjuka, matilda, ida, andreas, carina, och matilda igen. Mamma tog upp de där med kortvasan... om jag inte blir bättre får jag inte åka:( ALDRIG I MITT LIV!

IMORGON IMORGON IMORGON ÄLSKADE FUUUUURDUAL

Allt började i idrottssalen..

... Dom 5 killarna som spelade fotboll blev 10 st och de blev 2 bollar. Allt började snurra och fick sätta mig ner. Gick ut och bytte om. La mig hos skolsköterskan sen skrev jag ut några papper till ett arbete och drog hem. Tror jag blir hemma imorgon vill vara frisk när man ska åka iväg! De är lite bättre nu kanske för att man proppat i sig ipren? Har allt skolarbete hemma så kan jobba hem ifrån när jag orkar, blir nog att vara hemma imorgon med

drar mig mot plugget

Plugg idag, går bara två dagar denna veckan otroligt skönt! De är riktigt skönt att gå till skolan och inte känna: åååh usch skola igen... Älskar klassen! Ikv blir de väl att ta fram mer saker som ska med. Hur ska vi få platts? o jag som vill ha med guran också..;)

Snart en vecka utan smink, underställ på hela tiden, bara gå runt o vara den man är:)  Skönt

Söndag eftermiddag..

.. och vi kör på hårinpackning och guran!

Bjuder stort:)
piggnade till lite efter morsans dunder verktabletter. Badat penny och börjat packa. Ska försöka få undan lite plugg nu. Blir nog att ut och gå en sväng själv.... alla är ju på konfan.
Livet börjar rätta till sig:))

de är inte sant!

Kom hem rätt tidigt igår. Roligt att hela a-laget i fotbollen plus min NO lärare satt på kebaben och förde ett jävla liv igår kväll.... Huvudverken tog över igår kväll så somnade tidigt. Vaknade med ett huvud som tillhörde en annan planet idag. De får bara inte vara sant. Inte nu! Går och lägger mig igen, natti


Kebaben med girlsen

Tar cykeln in till stan i allt blåsande nu. Mamma har erbjudit att köra mig men fråga inte varför jag sa nej. Kommer hem senare så Godnatt Sverige. Ha de bra!

;*

Årsmöte

Varit på stan idag iaf, gick runt med Lucas. Kollade när Ida, Alicia och Lisa spelade, superduktiga! Sen gick jag hem med Coco. Nu är de snart årsmöte i stallet. Ska ut och äta med girlsen ikv! Trevligt trevligt. Ska ta och fixa lite saker nu sen drar jag. Haaaaj

Hopplöst kär. Ni behöver ju inte bry er om hur jag ser ut......;)

favorit pojken

Skulle sovit hos Lucas inatt men peter är sjuk så Lucas sover här. Utslängda blir vi till friggebon, någon "dam" ska sova i mitt rum.. Skolan idag var riktigt härlig, och jag kan prata. Tog ju ut tandställningen i gommen igår, de känns ju riktigt tomt! Ja vad ska man göra nu? Sitta här o vänta på Lucas (y) Någon som ska ner till torget imorgon när hockey laget är där? Vet inte om jag vågar (A)

två dåldisar

Skriver inget namn, ni får gissa er fram, vissa gissar nog fram de lättare än andra. Jag säger ingenting!
Nr 1: än äldre pojke i denna staden. Med ett stort intressa av hockey.  Vet inte om man kan säga att vi känner varandra, har väl snackat i ett halv år ungefär. En riktigt upp och ner resa. Först svävade vi bland molnen men där uppe blev de en krasch. Rakt ner till mörkret i jordens innre känns de som.. Nu är vi på väg upp men håller oss på en vänskaplig nivå denna gången. En pojk som lärt mig saker här i livet. Både negativt och posetivt. Några erfarenheter rikare med dig..
Nr 2: en ljushårig pojke, ett år äldre som inte lever i denna staden. Träffats, skrattat och ja... Du är iaf en som jag pratar med om de mesta. Känns som du bryr dig lite mer än alla andra. Ska väl inte säga konstigt nog men du betyder en hel del. Tror tyvärr inte att du vet om de. O vet inte hur jag ska få fram de utan att något ska bli fel. du och jag står iaf tillsammans här på en vänskaplig nivå och inget annat.

Cornelia Johansson

Min hockeybrud! När de är hockey går jag 99 ggr av 100 med dig. Du vet hur läget är med spelaren och accepterar de. Du låter mig få skrika och hålla på så mycket jag vill på matcherna. Visst de har hänt att du lämnat mig och tyckt jag varit pinsam när jag skrikt och hållit på som mest men de är okej. Älskar att gå / cykla med dig om kvällarna. ta en lång snackis runda helt enkelt:) Vi har kännt varandra sedan förskolan. Vi gick i samma klass mellan förskolan och 6an sen splittrades vi i 7an. Men nu sitter vi nästan i varandras skåp iaf;) De är så skönt med dig, en gullig liten lugn människa som är precis lika dan i tänkandet som mig. Förstår oss alltid på varandra. När jag tänker Cornelia tänker jag på oss när jag gick in i stolpen, haha glömmer de aldrig. Elr sista åket på liseberg med den där satans vatten vågen;) Massa härliga minnen med dig och vår tid är långt ifrån att ta slut.
Länge lever vänskapen:)<3

Höm vems cykel? hahahhahahaha:)


Skiten ska bort nu och de är idag!

Idag kommer jag bara studdsa fram har jag en känsla av. Klockan 3 ska dom ta ut tandställningen! Elr rälsen ska sitta kvar men den i gommen och den som sitter nere innanför tänderna ska också bort. Så är de sagt och blir de inte så då **********. Är de något jag vill bli av med så är de den i gommen, den är annledingen till att jag läspar:/ Nu är de iaf skola och NO prov på morgonen.... herregud. 
JAG FÖRVANAR ER NI BEHÖVER INTE KOLLA NER OM NI INTE VILL SE MIN KÄFT:)














Nu kanske ni förstår vfr jag pratar som jag gör. Tänk om jag skulle sälja min mun, den är ju skit dyrbar med allt de där:O elr så är de så att ingen vill ha den......

8 D

Jag bara älskar vår klass. Visst vi har grupperingar men alla är ändå tillsammans på något vis. Alla snackar med varanda och är glada. Bilder får hjälpa mig att förklara hur dan klass vi är!:)


Alla är sig själva men Linus måste nog vara den som bjuder på sig mest?:)

Grabbarna bus, en annledning till vfr de aldrig är tyst i våra klassrum
^
skolavslutning i 7an

Ludde och Calle som alltid ska biffa sig och berätta hur många armhävningar dom klarar.....;)

Vet inte vad vi har och säga om Sara Cansund och Matilda Isaksson?:) hihi

Jonna Andersson och Sara Cansund klassens skratt maskiner;)


Och klassförståndaren är lika smidig och duktig som oss:)

Underhållare nr 1

Underhållare nr 2

sorry hinner inte skriva mer. Men jag älskar er hela högen:) Nu matlagning, träning och hockey med Cornelia!


Går mot skolan

Går till skolan med matilda idag eftersom hennes nyckel till cykeln är borta. Plugg, laga mat, träna och hockey?
Får se om de blir hockey ikv i lägets stund känns de så där. Åker ju snart så ska försöka jobba före så mycket som möjligt.... blö!

Mattias Rickardsson

vänta måste bara skratta av mig lite..... Så jäkla härlig människa! Den glädjen du ger den ger 100 människor tillsammans. Du och Gustav ihop blir ännu bättre. För att förklara oss 3 tillsammans så säger vi så här Bill, bull och maja gräddnos :) Dina kommentarer och skämt är bara för bra. Med dig skrattar man alltid och är glad. Går inte att vara deprimerad tillsammans med dig! Vi har egentligen inte kännt varandra så länge men kommit varandra när. Nu mera är du ju min kusin. Vet inte hur de gick till men nu är de tydligen så?;)

Mattias repliker:
Om de där är min granne, då har han fan växt!
Välkommen till mitt slott...... fan vad fult hus jag har!
Milkeshake med alkohol....
Jag ser dig du ligger där inne och snurrar runt!
Bara för de kommer jag inte på mer men du är massa massa kul!:)


Februari

Vill ni verkligen veta allt som händer i februari? phuuu har en känsla av att månaden kommer gå fort. Matilda jag och Herman gjorde matte läxan klar i skolan, no provet är på torsdag och musik prov blir de nog inget! SKÖNT. Snart stallet för två lektioner ikv.

Februari:
3e: tandställningen ska ut och hundungdoms årsmöte.
5: årsmöte i stallet ut på kvällen.
9-15 FURUDAL ledig från plugget:))))
16 moster fyller år?
19 åker nog med till emmaboda- pappa spelar boll
21- 26 tror jag de är masjögnistan
v8 lov = träffa massa folk
24  åker jag upp till mora.
26 kortvasan
28 månaden är slut:O

sömnproblem?

ööö vad trött jag är. Somnade halv 2 inatt... Kunde bara inte sova var verken trött elr pigg. Förgår natt sov jag inte mycket heller. Visst man är pigg på natten men inte på morgonen. Hemskt att kliva upp:( Skolan idag och sen dubbla ridpass i kväll. No och Musikprov + matteläxa tills imorgon. Gud hjälp mig!


Ulla bella har flyttat för ett tag. När Låra och N´zo har åkt har vi bara 3 hundar hemma. Om Coco räknas som hund?;) måste faktiskt säga att de ska bli skönt.


RSS 2.0