Gustav cch Mattias

Hej, kom nyss hem från kusin gustav och mattias. Skrattat så jag får ont i magen. Dom två tillsammans slår inget annat. Förlåt för smällen du fick av mig mattias.... men tur att din näsa blev rak iaf;)
Nu ska jag få tag på någon som vill med mig ut en runda:) Matilda, Cornelia och Adam var är ni? :)
Jag är glad att jag har den kusinen jag har!<3

vinnare

Tjoho, åkte till golden go med två övertaggade hundar. Penny och jag slutade som vinnare av golden go juniorhandling 2010 :) Nix klarade sig en runda bland dom vuxna och sen åkte vi ut mot jonnas lilla vovve men gud så nära de var att vi klarade oss vidare. Har fått mig en liten funderare efter kvällen igår vilken hund de blir på SM....





Segervarvet med Penny.
Nu ska jag städa sen blir de stallet

let´s go to the party

Jaaaa äntligen idag kör vi! Idag åker jag mamma och moster ner till Hässleholm. Vann ju juniorhandligen förra året och jag ljuger om jag säger att jag inte vill vinna i år igen. Sitter här och taggar till musiken är väl snart tid att börja fixa säga. Ha de gött

Vinnare av golden go 2009

härlig känsla

Var rätt skönt att känna när man vaknad idag att de bara var en dag kvar i skolan sen var man fri från den åtminstone 1 vecka. Men första lektionen är matte = prov, tränat en hel del och de får bära eller brista.... Så här ser mitt lov ut:
Idag: fredagsmys med tjejerna på brukshundsklubben
Imorgon: Moster, mamma och jag drar till Golden Go i hässleholm.
Söndag: stallet
Måndag eller torsdag drar jag och en hel hög med människor in till Kalmar.
Tisdag: ridning
Onsdag: skidorna
torsdag: kanske kalmar
Fredag: halloween fest
Lördag: halloween fest i stallet
Söndag: tävling i växjö och lucas följer nog med:)))
Nu drar jag och Matilda straxs till skolan, tjoheeej

Kärlek på hög nivå

Lucas har varit här hela dagen efter skolan. att bara få prata och ha dig nära är underbart. Älskar dig så myket att orden inte räcker till.

O nej Lucas är inte så liten som de ser ut sitter i hans knä så ja jag ser ut som en biff...;)
Sänkt mig i SO från VG + till g.... har bytt lärare och massa skit. ååååååååååååååh men aja.

Morgonbloggar

Det här med att blogga på morgonen har blivit lite min grej känner jag:)
Igår red jag iaf ett underbart ridpass, sprang en runda med Coco och pluggade. Idag blir de plugg sen efter skolan följer Lucas med mig hem. Puss på de, o ha en bra dag:)

Sommarplåga


Ja de är nästan vinter och jag lyssnar sönder denna låten. Men älskar den och älskar när lucas sjunger den!
Köpte en ny mobil igår blev en samsung GT-S5230 touch:)
Nu blir de snart skola börjar med franska på morgonen, har redan på känn att de blir dagens drygaste lektion.... ( som vanligt )

Klippt mig

Hej, hann inte blogga igår för var i stallet på förmiddagen och på eftermiddagen var jag hos lucas sen på kvällen klippte vi oss. De blev kort fast jag egentligen vet att de behövdes.... Idag ska jag gå i skolan en stund. Sen blir de tandläkaren för tandställingen är sönder igen och så ska den spännas. ( pappa klippte av halva tandställningen med en tong i lördags kväll... ) och ja de var meningen! Nu ska jag och Matilda snart ut i kylan och ta cykeln till plugget....

ny klippt ja..

Lördag kväll

Bion var super! Skulle träffat Matilda ikväll men nu blir de inte så.... Så jag drar igång spotify listan och kör styrke träning istället. Vet allt som krävs för att bli polis nu
* högskole poäng
* släpa en 77 kilors docka i 15 meter
* Springa 2 km under 10 minuter
* klara en hinderbana på 16 min
* dra i en "spak" så man ser vilken styrka man har
* " godkännt"  psyke
man ska också få sitta och prata med en psykolog i en timme och prata med 2 poliser i en timme.
så ja, jag tänker börja träna i tid!

Tack tjejer...

... för en super härlig kväll igår. Var hemma hos fanny med Matilda, Jonna, Annie och Rebecka. Bilder kommer nog sen när matilda fixat dom. Idag blir de shopping och bio " i rymden finns inga känslor ".  Imorgon blir de stallet på morgonen sen åker jag till Lucas. På kvällen ska hela familjen klippa sig. Mörk eller ljushårig?

Och de är snö i småland ju. Inte så mkt, men kan ju hoppas på att man kan få åka skidor länge på riktig snö i vinter istället för konstsnö:)

Livet är underbart

Just nu har mitt liv aldrig varit så här bra. Har en underbar pojkvänn och underbara vänner. Dagarna bara flyger förbi och jag har otroligt kul. Att vara på kvantum med sigge, matilda och johan de är verkligen kalas. Sista dagen imorgon, skönt men ändå tråkig. Imorgon kväll blir de party party. Sen kommer skåningarna Anneli och Andreas. Nu ska jag plugga lite och kolla tv:)

Go ask alice-  riktigt härlig bok
och puss på mössan


Härlig kväll

Första hårda träningspasset på riktigt länge i kväll. Upp och ner för slalombacken några gånger, intervaller och rullskidor blev de ikväll. Hockey laget har också spelat ikväll 4 mål på 7 minuter och en vinst med 5-1 nu går vi upp i ledning. härligt nybro. Sängen ropar på mig och jag svara: nu kommer jag!


Prao

Första dagen av 5 av klarade på kvantum. Jag och Johan har jobbat ihop för de mesta idag. Vi har lyckas ta sönder en " tvättmaskin medel flaska" de bara sprutade överallt och fy vad vi skrattade;) Johan har pratat hela dagen så mina öron är helt väck.. Plockat upp varor och fikat är de vi gjort. Ont i fötterna med! Drar till lucas nu, ha de fint

Foto dag

matilda och jag har varit ute i underbart väder och fotat:)
Kommer bilder nu

















De var allt:)
Nu ska jag, Matilda och Cornelia till ishallen och kolla hockey. Vi tänker inte frysa! så vi värmer upp oss med äppel paj:) Ha de fint
länk till matildas blogg www.maatildaisaksson.blogg.se



Sov grisen nr 1 !

Igår kollade jag och Matilda på Idol. Men hon somnade vid halv 10 typ.... Vid 11 körde jag hem henne på cykeln. Haha:)
Badat Murre ( valpen ) idag och rastat hundarna. Snart kommer Lucas:) hej

Shopping

Hej, idag efter skolan stack jag och Matilda in till Kalmar.
Jag köpte:

Mc Kinley jacka för 900 ( ord 1200 ) inter sport

Mössa Gina 59 kr, hallsduk gina 99 kr.
Vantar Inter sport, 120 kr.
Blev inte riktigt de jag tänkt mig men detta blir kalas:)
I kväll kanske jag ska träffa Matilda, resten av helgen spenderas med min underbara pojkvän:)

haha

3 gången idag jag bloggar, då tänker ni nehäääää hon pluggar inte alls. Men joo då! 4 matte läxor klara av 5 st:) Nu ska jag kolla lite på tv sen är de plugg plugg plugg igen... Jag lovar, snart ska ni få slippa höra allt detta plugg.

Tänder ett ljus för dig, och tänker på alla som stod dig nära

De gav resultat

Jag menar att pluggandet gav resultat, blev bara 9 fel och ett MVG:) Nu är de bara SO;n kvar imorgon. Och de blåser tydligen på Gotland så Monica och Stigs båt är inställd så dom kommer imorgon klockan halv 6.... -.-. Tänkte passa på att säga att jag älskar er 8d. Om skolan nu ska vara rolig så är de ni som gör den rolig.

och den där 3e killen från vänster på nedersta raden har gjort så jag ser ut som en .... på skolfotot... tack! hihi
Underbara människor

dags för prov

Idag är de dags för no provet som jag ödslat all min tid till. Klev upp en timme tidigare idag för att plugga... Nu ska jag inte plugga mer de får bära eller brista! Igår var jag i alla fall och hälsade på mina kära skidvänner, tränar med dom nästa vecka:) Sen gick jag med Vincent ( valpen ). På kvällen var jag ute med Matilda och Gustav och hade extremt kul! Idag är de skolan sen i kväll kommer gotlänningarna.

Tiiime for school

plugg plugg plugg

Hej bloggade inte igår hade inte tid och ork. Var iaf i Kalmar och lagade tandställningen, men tror jag nyss bet sönder den igen... ska snart gå och undersöka den saken. Har so och no prov denna veckan och ska läsa klart en engelska bok. Så pluggar för fullt. Ha de så bra för nu ska jag roa mig med en bra fotbollsmatch på tv

Go cart

Hej, min bror hade kalas i go cart hallen i emmaboda idag så jag följde med och körde lite.
Inte för att skryta elr så men körde snabbare än alla dom andra 6 grabbarna, körde till och med så fort så jag körde från min förkylning ( iaf för ett tag ) hihi.






Oscar den lilla väg snigeln...



Ska åka och lämna hem Selma snart som har haft valpar här men får nu flytta hem igen. Wille har också flyttat. Känns tomt utan han men ändå rätt skönt. Ska passa kusinen Gideon i kväll. Ha de fint.

Halstabletter

Ser ut som att jag får spändera min helg i sängen med en påse halstabletter...
Kvällen igår, en bra film och Lucas kan de bli bättre? absolut inte. Andreas och Emil kom och hälsade på oss:)
Nu ska jag blåsa Selma igen har hunnit med och bada henne på morgonen.

Tillbaka till orrefors

Hej snart kommer Lucas och hans far och hämtar mig så åker vi hem till dom i orrefors. Mysigt att äntligen få komma tillbaka till lilla hålan igen. Skolan idag var så sjukt bra, har aldrig skrattat så mkt älskar vår klass! Fick hem skolfotot och jag ser .... ut. Bara för att Linus skrek smiiiiiile när vi tog kortet och då försökte jag hålla mig för skratt, men men. Nu ska jag plugga lite innan dom kommer. Haaaaj
* fredags mys *

Morgonpigg?

Hej, somnade klockan 11 igår och vaknade igen klockan 12 men somnade rätt fort igen. Sen vaknade jag vid 2 och var vaken cirka 40 minuter. Sen vaknade jag igen vid halv 4 och sen dess har jag varit vaken.... Inte kul alls. Har sovit ruggit dåligt dom 3 senaste nätterna. Men snart ska jag iaf till skolan och träffa alla saknade människor.


4e dagen...

... Jag är hemma, och de är inte kul längre! Saknar Lucas och alla mina underbara vänner i skolan... och vill inte veta hur mkt jag ligger efter med plugget. Imorgon ska jag till skolan i vilket fall! Även om min kära mor säger: njaaa jag tycker du låter lite täppt i halsen. Åh föräldras kommentarer asså.

Och min telefon har gått sönder. Den är nu på väg till en annan ort för lagning.... hoppas inte de blir dyrt för då får de vänta tills jul när man kanske kan önska sig en ny mobil.
Så här sitter jag och min ruttna gamla Nokia.... Men man ska väl vara glad för att man har de man har när vissa barn inte ens har tillgång till vatten.


vinter


De här tänker jag ha på mig i vinter. Fast ska ha denna jackan i grå färg ist.
Mår bättre idag men blir hemma imorgon också. Saknar alla i skolan! Ska gå och lägga mig i sängen och prata med min fina pojkvänn nu.
Matilda Isaksson du vet vart jag finns gumman<3
godnatt

Sjuk

Hej. Gick hem från skolan igår kände mig inte alls bra och blev hemma idag med. Har ont i huvudet och halsen. Lucas har samma skit, kan vi råkat smitta varandra tro? hihi. Ska sova vidare nu. Heej

Stallet

Hej kom nyss hem från stallet. Har varit tävling där idag så jag och Emma har stått i serveringen. Matilda kommer snart hit. I kväll ska mamma hämta en norsk människa på flyget. Alla är och kollar på hockey i Nybro känns de som och jag ska inte gå på hockey mer !

Underbar kväll

Kvällen har varit super. Först var jag och Matilda och åt kebab. Sen drog jag vidare till Lucas. Har nyss kommit hem och ska snart sova tror jag;) Tack för en underbar kväll Matilda och Lucas(:


Två fina bilder som matilda tagit.

Fullt upp

Här går livet i 110 knyck just nu. Imorse när jag fortfarand sov åkte stockholmarna hem med valpen Smilla. Newsams victor elm har nyss åkt. Nu är Vacco här med husse och matte och ska bli badad. Senare kommer Sara med hunden Isac och en kompis som ska kolla på valparna. Jag ska till stallet klockan 4 efter de drar jag till Lucas....  Jag har kanske något att berätta också... Jag älskar Lucas Tauber(:

" jag svävar på moln "

Varit ute och träffat världens bästa Lucas ikv.
Nu kollar jag på idol och *** om inte Olle blir ett wild card!
Valpköpare fån stockholm är här nu dom åker imorgon. Käkat lite gott och så.

Badat valpen:)


gåshud!



Olle måste bli ett wild card i idol! Plus att Geir är sjukt bra!
Då är dom två som ska vara med i Idol finalen! Man får ju gåshud!
Nu ska strax första valpen åka några andra åker i helgen, har 3 hanar kvar.
Ska fixa lite nu ciaoooo:)

RSS 2.0