Gustav Cansund

Vi hoppar över hur de är nu. De är bara för stunden, de vet både du och jag så väl. Liksom hallå vi fyllde 4a för några år sen! Du är en person som alltid levt i mitt liv. Bästa kusinen man kan tänka sig. Vad finns de som du inte vet om mig?.... kan inte komma på något. Tror de är samma sak att jag vet allt om dig? Visst jag är din lilla kusin och du tar mig i försvar till 100 % och ska ha koll på mig. Ibland blir de lite för mkt, gulligt att du bryr dig men vi står inte varandra så nära så vi lever samma liv. Du har ditt och jag har mitt. Alla sommar kvällar som vi varit ute och gått, badat, cyklat och ja... underbara stunder. de bästa av allt är dig och Mattias tillsammans, ja de är något helt sjukt bra! De går inte en ledsen sekund med er:) The life is wonderful with you:)<3



när jag kommer hem ska jag sova!

Skolan var underbar, de är kärlek i 8 d:) Efter en sån där söndag är de underbart härligt att få trampa iväg till skolan och leeeee! Efter bårket som hände i familjen Cansund igår så somnade jag sent, var även vaken ett bra tag inatt... Lucas följde med hem efter skolan, blev fika och pannkakslagning:) Ska snart på möte i stallet sen ska jag sova när jag kommer hem!

De är grått nu!


ÄNTLIGEN TRÄNDEN ÄR BRYTEN

( hockey intreserade behöver ju inte läsa ) första gången av 3 gånger som dom vinner på straffar! tror de gick 7 straffar innan de var slut. 2 pinnar till oss! Händerna är röda efter alla nävar i bordet, halsen är torr efter alla skrik. De är ett helvete att följa matcherna här från datan;) Nu ska jag gå ut stoppa huvudet i snön och gå en sväng med Matilda!

Lucas Tauber

Min gosse, ett då ett nu och ett föralltid. Hur livet än ser ut är jag nästan säker på att du alltid kommer ha en roll i mitt liv. Jag har inte varit guds bästa de är något jag bara måste stå för. Jag älskar dig verkligen! Med dig pratar jag ut om allt och de är så lätt att prata med dig. Du stöttar mig i alla lägen även om andra killar är inblandade. Du och jag är så olika man kan bli egentligen, men tror de är därför vi har de som vi har tillsammans. För vi har allt som man behöver! När jag släcker lampan på kvällen och ska sova. Då är allt bäck mörkt men innombords lyser jag, jag lyser ända ut de är du som är min lysande stjärna. All denna galenskap som jag har, bildar du. Du gör mig så glad, räcker med att se dig så lyser man upp. Trodde aldrig att de skulle bli så här när jag såg dig på öland första gången. Men nu sitter vi här och livet är underbart! Vad mer ska jag säga, jag älskar dig min guldklimp.

De är på tiden att vinden blåser vår väg nu!<3

tänk tanken att ligga på bahamas strand

Mattias fick en lysande ide om att kidnappa mig och åka till Bahamas. Blir lite jobbigt o kidnappa mig om han inte får röra mig.... -.- . men tänk er ligga i solen 30 plus en härlig dricka och havet 10 m från fötterna. Man blir allt lite sugen! :) Men har iaf stressat mig egenom hela dagen. Vaknade 8.15 skulle vara i stallet 8.30... Stått i köket på tävligen. Nu är jag hemma och Nybro Vikings möter Mariestad vid 16.00 och den matchen ska följas!

Åhåhå mattias de där var inte snällt......
3 poäng nu jävlar! :)

Vilhelmiina Walldén

Personen med samma hjärta och samma liv. Känns som vi har samma " problem" och samma framgångar;) De är så lätt att prata med dig om saker och ting för vi tycker i 99 % av fallen lika. Tyvärr träffas vi inte så ofta. Men när vi träffas då är de ett leende på läpparna och munnen går i 110. Kom och tänka på en sak. Vi lärde känna varandra för typ 2 och ett halvt år sen? hallå de känns som vi kännt varandra sen vi såg ljuset.
Tror de var på VM 2008 i Sverige som vi började snacka. De gick så bra för mig och jag hade glädje tårar och du kramade mig och sa grattis och tog massa bilder? Sen började vi snacka. Visst var de så?;)  Jaja de har blivit en massa minnen iaf. Ösregnet i Österbybruk, godispåsen från Tokige Ture, Växjö, telefonsamtalet efter sundsvall, haha kan rada upp dom alla har iaf något gemensamt med hundutställningar. Du ska bara veta hur bra du är och hur mkt du betyder! Den bästa vännen som inte tillhör Nybro. Tyvärr är milen mellan oss alldeles för många.
Med dig kommer allt fram, allt de posetiva!

nybro-kalmar-lindsdal-läckeby?

Den största delen tror jag, jag har ägnat till att förflytta mig mellan städerna. Åkte tåget til kalmar, buss till lindsdal, byte med buss till läckeby och Mattias! Sen vidare från läckeby, byte av buss vid lindsdal och sen hoppade jag av i kalmar o tänkte kolla när Emil lirade lite innebandy men den var slut... Satt på stationen och väntade på matilda i 2 timmar. Träffade Cornelia och Fanny också:) Bion var grym! Sen buss hem igen..
Tack Matilda och Mattias för dagen. Behövdes för humöret<3


Matilda Iskasson

du och jag tillsammans:
Vi döljer absolut ingenting för varandra. Du vet iaf allt om mig! Jag berättar allt för dig. Precis allt! Du är den som känner mig bäst och vet hur jag fungerar.
Första gången vi sågs:
Hahha, minns de fortfarande som igår. Solen sken, gräset var grönt och där satt två stycken små söta 5 åringar på en filt och lekte med leksaks hästar! Den solen som sken den dagen har skinit med oss hela livet tillsammans.
Kort om oss tillsammans:
Ja vad säger man, vi delar alla känslor, vi delar livet vi delar allt. Ett liv utan dig går bara inte. Vem ska jag möta på kvällarna när tårarna rinner. Vem ska jag berätta alla detaljer för? Vem ska få mig och andas när jag inte vill de. Du är så mycket mera än allt:)
Minnen:
De första jag tänker på är spring breaken. De var länge sen. Men de som ligger närmast är nog när do tog upp näven och sa GUSTIS! hahaha. Elr idag din elaka fan. När man står och lipar och så kommer calle och felix till oss. Då börjar du skratta din lilla skrattmås. Men så löser du problem de slutade ju i att alla skrattade;)
Sist men inte minst:
ett liv utan dig går bara inte. Love you:)<3



Nu

5 månader sen kanske men iaf:)


egen lista!

Timmarrna fram till klockan 11 behöver vi inte ta upp. Sen vände allt! Men jag hör fortfarande någon som är efter mig och säger: Sara, Sara, Sara, Saraaaaaa. Jag pratar inte om dig Felix....;) fy fan vad du ska få igen när min tandställning är väck på torsdag! hämden är såååå ljus. Lucas följde iaf med hem efter skolan. Blir att träffa Madde ikv.

Jag slipper frysa och ingen ser att de är jag! posetivt
" person lista" en för varje dag
1. Matilda Isaksson.
2. Vilhelmiina Walldén
3. Lucas Tauber
4. Gustav Cansund
5. Mattias Rickardsson
6. 8 D
7. Cornelia Johansson
8. Två stycken dåldisar.

Alltså personer som har något posetivt med mitt liv att göra. Ni är fler men doma är något extra.


jag har pluggat!!!

Pluggade 40 min när jag kom hem. Sen gick jag en runda med vovvisarna. ( okej jag sov lite innan men iaf;) ) sen plugg igen! Underbart skönt o ha de gjort. Bara för att jag skrev detta nu så kom jag på att jag glömt matten. FAN. jaja orkar inte nu. Varit duktig så de räcker idag:)
 

så jäkla gött

börjar med de dåliga. Jag har inte börjat plugga än, suck! Men de bästa av allt är att skidträningen gick kalas! super super duper nöjd:) O får jag fortsätta leka sportfåne kan jag säga att jag är skit glad ljust nu. Vikings vände totalt i andra perioden. Nu leder dom och nu öser vi på va fan! hatar att se skolböckerna nu ska dom VÄCK!

We like Nybro ski<3

Hoppas du hotade med bänken Bendelin. Vissa spelare kan behöva sitta där och se över sina liv!

tagga till nu!

Nu sitter man här igen... satt nyss och läste på Vikings hemsida och de ser mörkt ut inför kvällens match. Men de var då luften pös ut igen.. Jag ska inte bry mig om allt och alla. Ska iaf köra ett stenhårt träningspass i skidspåret ikv sen tänker jag faktiskt skita i hockeyn! Hem och plugga ist.

Från SO lektionen. Ludde sitter så klart och biffar sig, Jonna stackarn blir klämd. Måns försöker iaf göra sig liten men lyckas inge vidare och jag satt där jag satt kan jag säga;)

en ny dag med nya möjligheter

Ska snart cykla till skolan igen. Matilda är hos tandläkaren nu på morgonen så tänker ta min Mp3 och köra till skolan med ist. Rätt skönt ibland faktiskt. Inte sovit alls bra inatt.... Vaknat hela tiden och drömt. Tror hela mitt liv är en dröm. posetivt elr negativt de vet jag inte om de är.


dagarna går verkligen upp och ner

Skolan är absolut de bästa som händer på dagen för mig just nu faktiskt. Där skrattar man och är glad sen när man kommer hem känns de som luften bara pyser ur en. Skolan var iaf helt okej, slappa lektioner. Bara att en viss Sebastian ringt och smsat mig hela dagen...;) Får fortfarande inte tag på Niclas och Kristoffer. Emil och jag skämtar bort våra liv. Börjar man gråta så är de bästa medlet att prata med Emil så stannar tårarna. Lucas har ett hjärta av stål... Ni hör själv, killar killar killar...
Men mina brudar dom är helt klart bäst. Vilhelmiina och Matilda<3


Girls just wanna have fun<3

nu måste jag!

Även om du tog tillbaka allt som du har sagt
Även om du grät och sa "har aldrig kännt så här".
Även om du så förlåt för allt som du har gjort'
Skulle jag aldrig se åt dig igen, jag svär!
Om du lovade att ändra dig och bli normal
Om du sa"jag kommer alltid att älska dig"
Skulle det inte spela någon roll
Tro det eller ej, men jag älskar inte dig
Du får stå kvar för jag går nu
Ja, jag går nu

Åh, jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Det har jag lärt mig nu

Du brände dina broar när du sa det där
Som fick mig att förstå vem du egentligen är
Jag vet du bär en mask som du tror ingen ser,
Men när du försöker le så ser vi bara den mer
Du får stå kvar för jag går nu
Ja, jag går nu

Du har sårat mig mer än du tycks förstå,
Men ett öga för ett öga
Ja, det heter väl så
Åh, du som tror på karma och kallar dig lärd
Borde veta att i nästa liv blir du ingenting värd
Nej, du får stå kvar för jag går nu
Ja, jag går nu

ja jag går nu!


ner och upp, upp och ner

Tänk om man kunde gå in i huvudet och bara ta bort vissa saker som hänt i livet. Jag menar alla har väl något misstag dom helst vill bli av med! Jag och Matilda som hade helgen så jäkla fint planerat. Men nu är de krossat alltihop.... Koffe har tappat sin telefon så han går de inte att få tag på och skulle gissa på att Nisse lever livet bland brudarna nu;) Hallå pojkar vakna nu tack!
jag har läxa... fan också.
.
Livet som hund, ja tack!


Supporterbussen

Jajamen snart åker vi. Bussen går halv 1. Har nyss varit ute och gått med Cornelia. Alltid lika trevligt;) Ska slänga i mig några pannkakor nu sen åker jag till Lucas. Hemma sent ikv. Sen skola imorgon, phu....

KROSSA KRISTIANSTAD, NU KÖR VI!

de där med hundar och barn

så här gick de till en torsdgasmorgon hos familjen Cansund. Mamma är ute med hundarna och Mary och N´zo parade varandra. Så dom stog röv mot röv, dogystyle;) Då kommer jag ut med min bror och ska gå med han till bussen.
Oscar: vfr står dom så mamma?
Mamma: jo hundar gör så.
Oscar: men ni då gör ni så?
Mamma: nej vi gör inte så
Oscar: men hur gör ni då?
Jag: höm... ja... ööö kom nu Oscar så går vi till bussen. Tar min bror i handen och drar iväg han. Ser att mamma skrattar så tårarna rinner. Sen står vi ute och väntar på bussen då säger han:
Men Sara hur gör ni?
Jag: nej men kolla Oscar nu kommer bussen hej då!
Herre gud jag ska gifta bort mitt efternamn när jag blir stor iaf. De är en sak som är säker!

Så här ser du ut när man visar att man är lika stark som vår idrotts lärare. O han ska vara  tränare för Niklas som tävlar OS/ VM / EM o allt. Jag kan ju lätt ta över:)

så underbart bra dag

Började dagen med en okej sovmorgon. Sen på med träningskläderna och i med musiken i öronen så gick jag och hundarna en tur på 2 timmar. Super skönt!



I kväll blir de kalas för Gustav. 18 år, var fan tar tiden vägen?
Peter var här igår kväll och var social med mig, pappa och Oscar när mamma var iväg. Trevligt trevligt. Imorgon Jag, Lucas, Johan, Peter och Ewa bussen till Kristianstad för att kolla lite hockey och träffa Hanna Persson:)


pengar hit och dit

konstigt nog känner jag att jag har för mkt pengar nu. Men vad ska jag slösa dom på?
Tänkte vänta med o shoppa till vår/ sommar kläderna kommer. Värt ett försök.
Ett skidskydd för skidorna?
En riktigt bra klipp maskin till Coco
En ny kamera?
Spara pengar till resor till alla kompisar som bor långt ifrån.
Elr vfr inte sprara ihop pengar till en helt ny hund?

Har alldeles för många underbara kompisar som bor för långt bort!
Niclas i Lessebo
Emil i ljunbyholm inte så långt bort men tillräckligt!
Vilhelmiina i Gnesta
Sanna i Gävle
Jim i Bengtsfors
Gurkan i Emmaboda
Hanna i Kristianstad
Mina älskade bill och bull kusiner i Borgholm. Mattias jag har godkännt dig som kusin nu:)
Kvällen verkar inte bjuda på så mkt mer än en runda på stan? så natti...


De 2 starka grabbarna + sara

De 3 starka grabbarna är Linus, adam och Sara.
Linus:  Sara är biff.
Pojkarnas snack, blev paff iaf....;) Vet inte de var med Felix och alla idag. Dom har gått runt och " sjungit": Sara Cansund oleoleole. Bra att dom kan roa sig själva iaf;)

De gäller för boysen så vi girls kör på mjukisbyxor på fredgar nu då. haha:)

Gosig vovve de där. Hjälpte morsan med två jyckar när jag kom hem. Helg är de nu och så jäkla skönt! Planen är att inte sitta hemma ikv. Får se var man hamnar. Älskar att lunka genom skolan korridor på fredag. Hinna säga hej då, behöver inte skynda sig hem och planera helgen med vännerna:) Tummen upp på de!

stick hem till mamma och ät husmanskost och väx upp!

Ja jag skiter i att jag är på ett **** humör både för de ena och de andra. Sen hittade jag mammas lilla pojk i tidningen. Han som är för tuff för att erkänna att han lipar.

Jag gråter inte jag är bara lite blöt i ögat...
Stack hem från skolan idag kände mig yr och förvirrad. Bättre nu, försöker förbereda mig på SO och Hemkunskaps förhör imorgon, iaf de nu blir skola. JAG ORKAR INTE PLUGGET!

en person och ett uttryck för varje person


Matilda Isaksson: du vet vad jag menar med näven i luften;) Du får en alltid så glad, livet leker med dig(:

Niclas Nilsson: du får en att sluta tänka och leva livet ist(:

Felix Lembke: du får en att känna sig gammal. Vi tetas nog lika mkt båda två. Dagens skratt kommer fram(:

Fisken: får en att fundera över livet och du visar hur " bra " jag är.

Cornelia Johansson: Med dig pratar man ut, öppnar sig för dig och får en att känna sig fri:)

Saga Johansosn: du och jag plockar alltid fram barnsligheten i oss sen kör vi;)

Vilhelmiina Wallden: med dig är man aldrig tyst, vi kan prata om allt mellan himmel och jord:)

Lucas Tauber: plockar fram alla kärlek jag har och vad vore livet utan dig?

Jesper Sjöqusit: Kunde skratta mig till sömns efter samtalen med dig;) Hur de är nu kan vi ta en annan dag...

Emil Svensson: Får än att känna sig förvirrad. säger så här: va fan 1+1 är ju 2?:o haha rolig pojk.

Mamma och Pappas åsikt: vår dotter är blondin från insidan till utsidan. Hon vet förmodligen inte var hon har lagt glasögonen nu.

Saras åsikt om sina föräldrar: de är min gubbstrutt till pappa och jag mot världen! Mamma och jag föddes för att tetas med varandra. Hej jag heter Sara Cansund jag är 4 år och mina föräldrar lyckas kliva mig på nerverna rätt så där lagomt ofta...

MOVIESTAR

Karlskronas målvkat kdshjdrhsfrddhig låg bokstavligen och lipade på isen igår. Då drar vi  på låten MOVIESTAR http://www.youtube.com/watch?v=KBnfp2vOs64. Men man kan erkänna för tidningen, de var överdrivet de jag gjorde. jag ville bara störa nybro. Visst va din lilla skit erkänn bara att du lipade. ARG, sjukt mkt folk igår i hallen. Nu ska jag gå arg som ett bi till skolan. Ser ni ett par röda ögon och horn i pannan är de bara Sara Cansund.
 YOU THINK YOU ARE A MOVIESTAR MOVIESTAR MOVIESTAR MOVIESTAR MOVIESTAR


underbar dag

Dagen kommer bli så **** bra:) 3 lektioner i skolan sen bio med hela högstadiet. Hem med Älsklingen, vi har faktiskt 4 månader idag:) Sen skidträning och efter de drar jag och Cornelia till ishallen och Kollar hockey. sen ska jag hem och bänka mig vid datorn, mer berättar jag inte:) ! Toppen

4 Underbara månader. Du vet precis allt om mig. Tar dig tiden att höra vad som är fel. Även om de är jobbigt och höra vissa saker vill jag ändå att du ska veta.  när regnet öser ner kommer du som solen och lyer upp allt. Säger väl dina 3 magiska ord då... Tack för maten.Hihi Lucas Tauber de är så mycket mer än kärlek. Jag Älskar Dig<3

kommer ni ihåg?







































borde ta skolan seriösare

Först o främst var jag och Cornelia ute och gick i 2 timmar igår, nybro runt!:)

Gammal vänskap rostar aldrig!
De där med skolan ja... ikv har jag och Matilda suttit och smsat alla svar på matteläxan till varandra. haha
I skolan hade vi så sjukt tråkigt så vi roade oss rätt bra.
Jag gick runt med turban.
Körde sopptunna i " korridåren "
Lekte " spanare " med Vedran.
Dansade ner för trapporna med härliga toner från munnen;)
Spelade gitarr med ett kuvert.
La oss på golvet och flög.
Allt detta och lite finns på film och kommer snart hoppas jag;)
Bäst från idag måste nog vara att de blev bokat och klart att jag och 5 pers till drar ner till Kristianstad på söndag och kollar hockey. Nu film, om min dvd spelar vill funka....

nu börjar de igen...

.... plugg plugg plugg. Ska sitta hemma ikv och plugga. Ut och gå med Cornelia ska hinnas med också!:) Somnade halv 10 igår skönt att få alla dom där timmarna till att sova! Bäst att börja banta " skolboks högen" som ligger bredvid mig nu.
Jag älskar att du avslutar varje samtal med: vi hörs!


frågestund!


Slängde bara ihop något. Men fråga på bara! Ska svara på allt, vissa fråger kan vara för privata men de märker vi! fråga, fråga, fråga !
Blev 1 pinne mot hästen. förlust i sudden. Aja bättre än inget. Cornelia nu taggar vi tills onsdag:) Tv nu!

de va som fan

ska försöka o inte skriva om så mkt hockey! men bäst för dom att dom vinner när dom inte kan skriva på hemsidan hur de går... o sjuka verkar dom vara hela högen får prata med han sen och fråga vad som är fel. Tack för en mysig dag älskling. Nu ska jag fortsätta tjura:)


Tack för kvällen igår min fina vän!:) <3


krossa krossa hästen

i kväll är de vita hästen- Nybro vikings. KROSSA KROSSA HÄSTEN! 1an mot 2an fan vad de skulle sitta fint med en 3 poängare mot dom! jaja jag är lite såååådär överdrivet hockey intresserad. Men de finns annledingar till det med! Idag hoppas jag att mina fina pojkvänn kommer förbi en stund sen blir de nog Matilda efter hennes konfa. Sova igen låter skönt:)

ändra om i skallen lite


Jaja skit i hur bilden ser ut men sugen på att byta sida på luggen!:)
Varit hos Britten och klippt Coco idag. Sitter här med en super snygg budel  mkt mera kunskap om pudel klippning! Hann med en trevlig stund med Gustav också! Älskar mitt förhållande till min kusin!

I can´t see you now!
Mys kväll med Matilda nu:)


i august ....

Minns de som de började igår. Blev paff, du stadens kändis skrev till mig. Lärde känna en riktigt fin pojk. En förvirrad vuxen grabb med ett hjärta fyllt av känslor. Du delade dina känslor med mig. Men woups en dag i september bestämde du dig att här tar våra dagar slut. Inte ens ett Hej då. Mitt hjärta skrek trodde aldrig att dom få orden du sa skulle betyda så mkt. De hela gick över i hat fast känslorna satt kvar långt inne. O så händer de, springer på varandra. Du tittade ner i golvet och fick förbi, såg mig inte ens i ögonen. Hade lust att ge dig en näve i magen. Men jag gav inte upp. Så lätt skulle du inte komma undan. Se nu hur kul vi har idag. Så jävla glad att du är tillbaka och vi har kul ihop. De är på avstånd och de är bra på den här nivån.
Samma nr på ryggen
Samma sätt att leva
Samma sätt att förstå
Lika hjärtan
De är bara alla dom där åren mellan oss som skilljer
Men samma envis het och trögskalle kan ibland driva oss båda till vansinnet.
Kompis vi håller oss på detta avståndet denna gången. Inte närmare och verkligen inte längre i från!

smeknamn de är min grej de

felix kallar mig kärring och klubban Emil kallar mig mössan lucas kallar mig älskling Lucas pappa kallar mig för SM Sara och vi behöver inte tala om vad jesper kallar mig Kärt barn har många namn så är de bara;) Åkte iaf med Lucas hem efter skolan, god mat och trevligt folk är super en fredagskväll:) Känner för att skriva, kanske skriva av sig lite. Kommer sen isf:)


Jag vill ha godis och en sms vän nu! ;)

Godmorgon världen var är jag?

Så kändes de när man vaknade upp. Trött som bara den.. Ser fram emot att sova ut i helgen;) Men först en dag med plugg. Får väl klara av de om de nu ska vara tvunget... Igår kväll var Matilda här iaf, kul som vanligt! Ska snart ta min lilla cykel och trampa mot hennes place sen skola.
Say that you love me

Rubriker

rubriker är jobbíga och så är det bara;) Följde med Lucas hem efter skolan igår blev hockey med lucas, Johan, Sanna, Peter och Eva. Dags för plugg igen då. Hoppas på att träffa Matilda Ikv de var allt för länge sen!
Hoppas på att denna ny starten blir bättre än förra

dags och kila

Kör på skola idag! N´zo och Coco har lekt rövare i natt.... N´zo låg under sängen och tuggade på ett ben och de fattade ju inte Coco så hon började morra som en idiot sen släppte jag ner henne så hon skulle se honom under sängen men han var tydligen lika farlig då..... Slutade med att jag fick gå och tända lyset och då blev de bara bus. HUNDAR!! skola nu..


riktigt bra dag trotts allt

Legat i sängen hela dagen, levt på en macka, en skorpa o en rutten potatis;) Hoppas på skola imorgon! Tur man har såna fina vänner som jag som gör dagen bra när man ligger hemma och är sjuk. Till och med vissa andra lyckades glänsa idag. Happy face:)

Sjuk

jaha sitter hemma idag, kollar just nu på byggare bob riktigt kul livet är;) Känns som de blir skola imorgon iaf!


love it!

Super helg i göteborg i alla fall vad de gäller sällskap och juniorhandling. rasen kan vi ta någon annan dag...

dom 5 bästa i juniorhandling under 2010. Detta var på fredagen innan vi åkte till stugan i Borås.

5a

Team work i att bre mackor i stugan:)


05.30 lördag morgon en något trött Lucas nu mera vid namnet luffsen efter som att min mor säger Linus till han hela tiden så nu är de Luffsen:)


Låra bästa veteran båda dagarna och även 4a bästa tik på lördagen.

Jag och Nix slutade tvåa på lördagen och kvalade till SM:)

en seger på söndagen satt så jäkla bra!:D
tack för helgen allihopa!
Skolan idag var faktiskt helt okej trött bara! Halt som tusan när jag och matilda cyklade till och från skolan men ja hahhaha.... Matilda ramlade mest på vägen dit men jag var nog bäst på vägen hem;) Några små barn kastade snöboll på mig så skulle kasta tillbaka o så ramlar jag med cykeln... sen ramlar jag i en backe och så kommer skolbussen.... Haha roligt var de iaf och nu ska julen ut!


Snart drar vi

Skönt och snart åka iväg. Kul att Lucas följer med och kul att komma bort från Nybro men ändå har den bästa med sig. Hockeyn ja, var väl en sådär match mkt bråk men dom vann iaf, 4-1. Inget bloggande på ett tag nu då. Ha de bra!
På isen beter du dig som en idiot, du är med i alla bråk skapar alla bråk. Men jag tar dig i försvar återigen, varför? Jo jag vet de jag vet....

snö snö snö

Nu är jag trött på detta! Snöar idag igen, hallå de räcker! Idag så är huvudvärken lite bättre iaf. Så de blir hockey med Matilda, Cornelia och Annie:) Säger som mamma: Nu drar jag mig tillbaka igen. Sover en stund sen ska jag packa väskan tills imorgon!

Omen va faaaaaan

Jo vad händer nu. Man går och blir sjuk. Bra Sara mkt bra... nä inte alls! Blev ingen träning, och träffade int Gustav och Mattias heller:( Dom åker snart tillbaka till Öland så ajöss med dom. Bhuhu. Sitter med min bror i sängen och kollar på Göta Kanal. Myyyyys


lov är till för att bada hundar?

Klara: är i göteborg fredag- söndag

6 hundar är nu badade på 2 dagar. Har ju verkligen inget annat för mig.... host. Visst ska tävla o  dom behöver ett bad. Men ibland börjar jag undra vfr jag gör de. Nu är de som de är. Blev ruggit sugen på att åka Snowboard med Gustav o Mattias när dom ringde förut när jag badade hund.... Ska träffa dom ikv i stället efter min skidträning.


Blondinbella

Ja ljus har jag alltid varit men inte så ljus som nu. Riktigt nice. Kom sent till stallet så red i gruppen efter min. Gick super, men ridningen är inget jag kan/ vill sats på, elr? Längtar som tusen till göteborg. Undra varför haha;) Har tråkigt som tusan, så hör av er om ni har något kul!

vinterpromenad 2011
























Klippning på g

Cornelia: vi måste snacka mer om de någon dag!

Igår när jag kom hem från Lucas blåste/ borstade jag av Penny en hel del päls. Badade och klippte Coco. Idag åkte Penny och Ullis in i badet. Bara Mary, Låra, och Nix kvar nu.... Låra och Nix ska med till My dog i helgen.
Var nyss ute och skottade. Nix gick runt fötterna hela tiden, Coco jagade skyffeln och Mary och Låra tiggde stryk av varandra. Dessa hundar;) Nu ska vi snart åka och klippa oss, hoppas på lite färg i håret:)


Stallet

Cornelia: ja 22 fisken;)
 
Nu har alla åkt. Någon gång när jag pallar ska de komma ROLIGA bilder från domma dagarna;) Kanske blir senar om jag får en kick. För just nu är jag trött som en gris, efter ett super ridpass.

Gullpluttten.
Nu blir de tv och prat med härligt folk:)

sista kvällen med gänget

Imorgon åker alla hem. Kommer kännas tomt men skönt på ett vis. Ikv har vi släppt iväg " thailands lyktorna ". Mitt på dagen har vi träffats nere vid sjöng. Ett gäng goa människor, totalt 19 hundar blev de. Får bli en bildbomb imorgon elr när jag hinner. Ska sova nu, tar halv 10 bussen till Lucas imorgon. Sov gott:)

fäller en tår...

... till en låt som berättar alla mina känslor.

Så långt bort från där du är
Dessa mil har slitit oss ifrån varandra
Och jag saknar dig
Ja, jag saknar dig
Så långt bort från där du är
Stående under stjärnorna
Och jag önskar du var här

Jag saknar de år som raderas
Jag saknar hur solen skulle lysa upp ditt ansikte
Jag saknar alla små saker som jag aldrig trodde att de skulle betyda allt för mig
Ja, jag saknar dig
Och jag önskar du var här

Jag känner ditt hjärta slår
Jag ser skuggan av ditt ansikte
Vet bara att var du än är så finns du hos mig
Ja, jag saknar dig
Och jag önskar du var här

Jag saknar de år som raderas
Jag saknar hur solen skulle lysa upp ditt ansikte
Jag saknar alla små saker
Jag trodde aldrig att de skulle betyda allt för mig
Ja, jag saknar dig
Och jag önskar du var här

Så långt bort från där du är
Dessa mil har slitit oss ifrån varandra
Och jag saknar dig
Ja, jag saknar dig
Och jag önskar du var här

Men nu ser vi de ljusa i de mörka:) Taggar för en resa till göteborg med Älsklingen. Tar nog bussen till plutten imon med. Matilda Isaksson we need a talk:)

Alkohol = ont i magen?

 Nu ikv har jag druckit cider, fick ont i magen. 3 kvällar har jag druckit cider nu och får ont i magen. Igår var de i för sig en champange med ett 10 tal % i.... men man ska väl inte få ont i magen iaf! Tycker att den saken får kontrolleras lite mer;) Är för jädrans trött, inatt ska jag inte göra något annat än och sova, stänga av mobilen ska jag med gör!
Saknaden borde släppt för länge sen - " min big mac "

Gråt situationer

Bästa nyår på bra länge! På något vis käns de skönt att alla var nyktra. Var så sjukt fint när vi stod ute vid 00.00, sköt raketer och skålade. Då börjad Lucas prata med mig så som bara han kan. Så jävla fint var de! Bilresan hem på 5 min var helt... ja jag vet inte. På radion spelade dom  " the smile on your face ". Alla var glada, sjöng med. Den texten säger allt!


Livsfarliga du....:)

Peter mitt i skiten så klart:)

.....;)


Hihih dåliga mobil bilder, men bättre de än inget alls:)
Super start på 2011 alltså, kunde bara fått lite längre sovmorgon idag men överlever iaf!

RSS 2.0