2011

Spotify listan rullar, fixar mig, nu är de partyyyyy! Sista dagen av 2010 ska bli lika bra som hela året har varit! Lucas och dom hämtar mig sen och så drar vi till några i Hanemåla:) Kan faktiskt inte klaga på detta året! Förutom att en äldre kille påverkat mig mkt både possetivt och negativt. Gladast av allt är jag att jag och Lucas hittade varandra, att de var ett riktigt bra hundår, o alla vänner var lika underbara som vanligt. Tack allihopa! o gott nytt åt!

Nyår

Jaha vid denna tiden fast om 24 timmar står man med sin älskling och kollar raketer:) Underbart!  Haft sjukt ont i magen ikv vet inte om jag ätit något konstigt, lucas hade samma skit igår. Men nu är de bra iaf. Vad ska man ha på sig idag/nyår? Tror faktiskt Lucas får hjälpa mig med de där. Anneli, Andreas, Stig, Monika, mamma och pappa sitter i köket och spelar något så ska göra dom sällskap nu:)

en maddröm...

.. Jag ville åka skridskor idag men var inte öppet på s-vallen så drog till Ishallen ist. Jag och min bror står och tar av oss skridskorna i båset och tjabbar. Vad händer? Jo hela a-laget kommer in!  Ville bara åka genom golvet. Vissa förstår bättre än andra. Åker snart till Kosta och lämnar min ilska där:)

Blir lite bilder på rummet nu.




en lucas dag helt enkelt

Nu blir de jobbigt o förklara de här! Idag elr egentligen igår för klockan är ju faktiskt förbi igår! så ja igår ( fast egentligen idag ) städade hela familjen hela huset -.- sen åkte jag till Lucas, stack till träningen efter att tag. Hämtade Lucas efter träningen och åkte hem hit. Nu ikv har vi käkat lite gott och Stig och Monika från Gotland har kommit. Ska snart sova men har så underbart kul med en vän så kan inte sluta(A)


Kläderna


Hårinpackning - kicks

Mousse - Lindex

Två tights från Bik Bok - 2 för 149 kr nämligen:)

La den slarvigt ser jag nu. Men aja en tröja från HM:)

Tunika från KappAhl

H tröja från Gina

Kofta - stadium

Jeans - KappAhl

Tröja - Gina
Inte dom bästa bilderna så får väl bjuda på en bättre nu då;)

Hämnden är såååååå ljuv älskade morbror:)
Mot Jennies place!


Kalmar city

Åkte in till Kalmar idag på morgonen. Jesper underhöll mig rätt länge igår kväll så var rätt segt att kliva upp halv 9.... men tack som tusan Jesper, de behövdes:) Jag och Matilda har iaf shoppat loss. Hittade massor, ni får se sen! Sitter med hårinpackning i håret nu och drar till Jennie vid 5 med flickorna:)
Tack Matilda min solstråle:)


familjen tajkon på bio

I biosalongen under filmen:
Oscar säger när några pussas: ååååh fyyyy
Oscar sitter och försöker få ut den sista droppen av colan i burken... och sätter i halsen.
Mamma skrattar högt och raffsar runt i den tomma pop corn burken.
Pappa frågar mitt i tystnaden: vad är de för skådespelare?
Pappa och oscar pratar om vilken fotölj dom sitter på
Mamma håller på att kissa på sig för hon skrattar åt Oscar.
Jag sätter i halsen.
Så där film förstår ni. O jag tänker inte gå på bio med min familj fler gånger!

änglagård

Hej, sovmorgon idag skönt! Ska snart in till kalmar med familjen. Käka lite och sen blir de bio, Änglagård:) Ska försöka hinna kolla runt lite i affärer tänkte jag mig, vet inte om jag pallar Kalmar imorgon. Ikv är de iaf BUS- möte och sen ska jag nog träffa Madde och Kimme:)
Tack för kvällen igår Matilda och Cornelia!<3

Where you go, I'll go
Where you stay, I'll stay
When you move, I'll move
I will follow you
Who you love, I'll love <3

Mäster fotograf Ida gratte:) www.idagratte.blogg.se

en plan ända till L

Skulle behöva hur många planere som helst för att de ska funka... Lucas stack iaf iväg någonstans? Skridskolplanen är inte skottad så kunde inte åka skridskor, vill inte åka i ishallen... Matilda är iväg. Mamma och pappa är på bio så är hemma med brossan. Blir att träffa Cornelia ikv och Matilda när hon nu kommer hem:) Nu väntas något kul med broder

Middag hit och dit

Undrar hur mkt man går upp så här vid juletid? middagar hit o dit.
Pland A för idag: Äta middag med papaps kusin, familjen och Lucas. Sen hem till Lucas träffa hans morbror och äta med hans familj ikv.
Plan B för idag: Äta middag med pappas kusin och familjen, sen hitta någon rolig partner att åka skridskor med.
Plan C för idag: Gustav klasskompis snigel Carlsson räddar dagen!
Skulle tro att de blir plan B

Tjadden Hällström, ja jag vet inte vad jag ska säga... hahaha:)

juldagen, annandagjul?

Juldagen, annandag jul och alla dom där dagarna. Vilken dag är vilken? helt ärligt har jag ingen koll på vilken dag som är vilken, håller mig till måndag tisdag onsdag osv.... Ska snart åka ut till framor för att äta lite där. Blev super nöjd över mina julklappar!

Efter längtad " gitarr stol " :)

Kofta

Bröderna karlsson. Låg och skrattade åt den filmen igår kväll / natt :)
Och Robyns nya skiva.

Gitarr ställ
sen fick jag 1300 kr
200 kr till bio
Sen ska jag få gå och se: en mor till salu. en teater med stefan och krister! :)

Merry christmas

God jul gott folk:)

Oscar har fått en cykel på morgonen, perfekt jul klapp när vi fått 2 dm snö i natt. haha:)
Jag har tackat nej till att öppna mitt stora paket. De ska allt få hänga med till moster de med! Ja de blir alltså att fira jul i stan hos moster med hela tjocka släkten:) Ha en riktigt bra dag!

Min favorit pojk

Tog bussen till Lucas idag på morgonen. Tagit de lugnt hela dagen varit ute med deras vovve i snön, massa bus:) Elen gick igen när jag var hos lucas, väntade bara på att Johan skulle säga: JÄVLA JULPYNT men han muttlade bara, förbannade skit.... haha:) nu är de "lill jul" här hemma.... Och massa snö ha de kommit. Jag tror jag går och lägger mig i sängen och kollar på lite TV nu!
Jag: ska vi äta pommes med kåååv?
Lucas: pommes med ....?
jag: kåååååv
Lucas: köööööööv?

hahahha:D


planer

Snackar med lite folk och planerar lite för lovet. Någon som gör något på nyår? blir att hålla sig till stan iaf, vågar inte lita på SJ... tråkigt som tusan!

Ligger i sängen och vet inte hur jag känner.
Så stor och stark på dagen men så liten mitt i natten, när ingen ser o ingen vet kommer gråten mitt i skratten. Vissa betyder mer än andra. Ibland är du allt, iband är du ingenting. Du är annorlunda och jag vet inte hur jag ser på den saken. En sak vet jag och de är att man vet aldrig vilken sida du vaknar på. Du måste bli säker på dig själv!


gräv min grav så vet du alltid vad du har mig

Ja så ska jag göra med lappen där mina betyg stå... gräva ner dom så vet jag vart jag har dom och ingen annan. Pinsamt och visa dom!  är inte nöjd! Och de är väl inte värt att börja skylla på lärarna fast jag så gärna vill det! Lucas följde iaf med mig hem så slapp han och vänta på sin buss. Blir att äta Pizza med några trevliga brudar ikv. Sen mot gustav(:

Finns fler bilder på www.musiksidan.nu där finns även videon där jag spelar Rudolf. Gå in på sidan och sedan till arkiv så finns de där:) Jul lov och de börjar så jäkla bra:)

Kalas för morbror

Jaha då har min morbror Henke fyllt 38, firade han ikv med släkten och lucas var med:) Skolan är slapp film,film, film.... Imorgon är de möte med hundarna och är ruggit sugen på att åka skridskor! Är  förkyld så får se hur de blir med den saken.... JUL LOV också:)

En underbar resa - ett underbart minne

Bättre helg får man leta efter! Super resultat och härliga människor. Trevliga domare är helt klart ett plus i kanten! Ska försöka förklara allt med hjälp av bilder:)

Lördag var det SM. Sara, Magnus och Tindra kom från Uppsala för att titta.

Jag och Nix började inte jättebra men vi jobbade upp oss och slutade på topp! Så otroligt nöjd över de VI gjorde!

Vi kom med bland dom 10 bästa, här är alla 10.

Vi har olika sätt att ladda upp för att gå in i finalringen...:) Kan tala om nu i efterhand att så nervös som jag var då har jag aldrig varit! Hade kunnat gå undan och spy någon stans...

Nix skötte sig som en klocka! Väl inne i finalringen och lite härlig musik kom på släppte alla nerver. Och vi hade riktigt kul! De blev ingen placering men är riktigt nöjd! Erkänner att jag fäller en glädjetår när jag skriver de här. För mig är de här stort, o gladast är jag nog över att Nix och jag aldrig varit bättre tillsammans, hon gör allt och lite till när de gäller!!

Sov gott när vi kom hem!

Vi slutad 4a på söndagens tävling. Grattis till alla andra som blev placerade!:)
Lite för lite sömn i helgen. Kom hem runt 12 inatt och sen upp till skolan... Slänger mig i sängen nu!

Stockholm here we come

Då åker man  till Stockholm idag för imorgon väntas SM:) Går på 2 lektioner nu på morgonen sen drar jag.
Igår var de julkonsert och fy tusan vad kul de var! Video från julkonserten och bilder från lucian är nog klara nästa vecka.

Här är jag i mitt rätta ja!:) Som fredrik sa: du klär i den där sara!

o så tomtemor:) Mobilbilder så dom är inte jättebra....

Jag, matilda och Elin laddade upp med Kebab:)
Nu måste jag packa! Inget bloggande på ett tag. Håll tummarna för oss, ha de bra hej:)

Jul konsert

Då var de dags igen. Julkonserten på skolan, klockan 6 i matsalen.
Kom så får ni se vad jag ska göra med min clown näsa! Jag blir alltså kvar i skolan hela dagen. Pappa kommer med Kebab till mig och Matilda som vi ska slänga i oss innan allt börjar:) mumma.
Igår fick jag och Matilda skrattanfall i luciatåget. woouuuups. Först var de en gubbe som hostade som en åsna. Sen satt en äldre man och diggade med när vi sjöng staffan sen efter de slutade han. HAha favoritlåten! tur man stod längst bak! Tagga skola med matte prov nu då.....


hjärnan i 199999 varv

Vaknade upp i morse med en röst som var i en annan värld, hosta och huvudverk. Jag måste bli bättre nu! Gick till skolan iaf. Gjord första delen på matte provet kändes riktigt bra! Avslutad med Lucia. Stack till lucas efteråt och nu har jag diskat och skottat. Ta de lugnt vad är de? Får nog sart stoppa huvudet i snön så huvudet inte brinner upp.
Man kan inte hata någon man en gång älskat


Sjuk?

trött, hes, förkyld och smått ont i huvudet har jag, har inte tid att vara sjuk! Lucas har samma skit... Skolan rullar väl på som den brukar. Berättar lite om veckan.
Idag: sista ridningen i stallet, julgranen ska fram.
Onsdag: Luciatåg, skidträning
Torsdag: Matte prov, Julkonsert
Fredag: åker till stockholm
Lördag: SM
Söndag: tävla och åka hem
Full vecka och mår jag inte bättre imorgon vet jag inte vad jag gör.... NU Stallet

Lucia

De är de den 13 december och Lucia, Säger bara gud vad tiden går fort! Har varit på 3 ställen och lussat idag. Elr 2 i skolan och 1 på folkan för PRO ( tanter och gubbar ). Varit äckligt flitig när jag kom hem. Städade mitt rum, badad och klippte coco. Sen möte i stallet. Nu blir de plugg.... Saga sov här inatt klev upp runt 6 och började locka sagas hår sen kom matilda så lockade hennes hår med... härligt:)


Haha tiffany!

Cornelia och max, visst är dom söta?:)
Fler bilder från Lucian kommer när skolan fixat dom.


Min bror

Min bror är speciell men jag älskar han för den han är! Igår kväll var jag smått irriterad på han för att han tog med allt godis till morfar.... Idag när jag står och blåser hund kommer han och säger: Sara förlåt att jag tog allt godis igår men jag sparade lite till dig, förlåt sara! De var bara 4 godisar kvar men de är tanken som räknas! Han kan alltid få en på  bra humör ( om man vill de ). Ser han att jag är ledsen säger han: Hörru syrran vad har hänt? Sara man ska faktiskt inte gråta! På morgonen när hans buss kommer och han sitter och kollar på tv och jag försöker skynda på han säger han: SARA man ska inte stressa de är inte bra! Men bäst av allt är när han sitter på dass och leker sport kommentator för sig själv:)






I always love you <3

Lugnare saker...

Kan säga att jag varit med om lugnare saker än ponnyridning innan en hockey match. Trångt, väldigt mkt folk, hög musik från live band och galna hockey spelare de fick hästarna att spåra ur lite. Men ingen ut av bocksprången träffade någon iaf. Haft en underbar kväll med Lucas. Gjort varma mackor och kollat på wallander. puuuuuss. Imorgon kommer äntligen alla hem från konfa lägret!
Plus att nybro förlorade matchen...

Familjefest

Ja Jay vann igår, tyckte ingen av dom var en värdig vinnar. En  knarkar och den andra har redan åkt ut...
Idag är de nybro vikings  sista hemma match innan dom går upp till allettan så dom har en familjefest. Tycker att vi ska försöka fylla hallen och ge våra vikingar ett riktigt stöd sista matchen, de är dom värda!

Ska gå med hästarna på ponny ridningen. Tänker inte se matchen utan drar hem med Lucas ist och fixar käk och en bra film.
Plus att jag gick till Lucas igår kväll, 3 km i 10 minus grader. stolt:)

edvin i mitt <3


får en från gråtandes till skrattandes!

Sommar och sol!

Nu vill jag verkligen ha sol. Trött på och behöva ha massa kläder på sig och ändå frysa...
Dagen idag kunde haft en bättre start, men de blev bättre. Tror jag varit mer på min pojkvänns lektioner idag än vad jag varit på mina egna. Kvällen kommer bli super hoppas jag! Ska köra lite styrke träningar nu efter att mumsat i sig massa godsaker på hemkunskapen:)

Sommmmmmmmmar!
Drar till Lucas om någon timme, han är iaf min sol!<3

Idol final

Hej bloggade inte igår men pluggade, lagade mat, möte i stallet, tränade hundarna och snackade med viktigt folk. Skulle ut och gå med Hjalle men hann inte, sorry grabben. Nu är de skola. Ska till Lucas ikv och se idol finalen med hans familj myyyyyys. Ut i snön nu....

Hockey och jag var lugn!

Kom nyss hem från hockeyn med Cornelia. Cornelia sa innan att om hon skulle gå med mig skulle jag sitta lugn och still och inte skrika. Inget jag brukar klara av men idag så måste jag få godkännt Cornelia:) Kallt var det iaf! Blir sängen och Maria Wern nu.
Cornelia: blupp blupp han är en fisk:) hahahha


Lucas Tauber

Tänkte bara säga att jag har de finaste man kan få för jag har dig Lucas. Vår kärlek betyder allt!

2010-09-19

Hoppning elr dressyr?

Börjar bli svårt att välja vilket man vill sattsa lite mer på. Hemma efter en underbar hopp lektion och han går som en klippa i dressyren också... får nog allt sova på de där. Ska plugga och försöka fixa lite i rummet ikv:) Hockey hockey bockey imorgon taggar!

Kommunen

Ja då drar vi till plugget för ännu en onödig dag? så känns de numera....
O plogade cykel vägar? de vet inte kommunen vad de är för något... Rasande morgon humör får man iaf när man knappt kan ta sig fram.


Lucia lärare

Goddagens. Lucas följde med mig hem efter en seg skoldag. Fy vad jag är trött på skolan nu.. två prov kvar tills lovet -.- Jag och emma fick ta hand om Lucia övningen med barnen i stallet idag. Har varit ute och tränat med hundarna i kväll. SM är såååå nära nu:) Ska väl försöka bli bästa vän med min engelska bok nu....


orrefors

Vem var de  som kommenterade bilden i inlägget " fixat rummet "? undrar bara:)
Idag var jag iaf hos lucas i orrfors, mysigt. Känslan att få trycka ner hans huvud i snön var underbar faktiskt, hihih:) Måste berätta en sak
sitter vid datorn med lucas och allt blir svart...
" strömmen hade gått "
hör johan skrika: JÄVLA JUL PYNT! ( precis som att de var jul pyntets fel )
Sen ska Lucas pappa ha nycklarna till elskåpet och då säger johan
: dom är i min JACKE FICKA.
Sen fick lucas pappa ut och hoppa i den djupa snön. Många skratt under några mörka minuter;)
och de var bara jordfältbrytarn som hade damp.

Rummet ja... nästan klart nu. Ena väggen iaf bild på hela rummet får nu när röran är borta:)

Skillnad i alla fall:)
Tv nu, pulka imorgon jonna och matilda?:)

nix så klart

vem om inte Nix ska komma  och krypa upp och lägga sig på min mage så här på morgon kvisten.....?:)


Klockan är kvart i 9 de är helg och vad fasen gör jag vaken?
Tror jag ska sova en stund till sen blir de att slänga in Penny i badet.
Halv 2 tar jag bussen till Älsklingen:)

Mobil bilder

ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN harjag lyckats få bilderna från mobilen till datorn. så nu ska ni få se:)

en dag för ett antal veckor sen så kom jag till min cykel och sadeln var vänd bak och fram...

Så såg de ut... haha arg var jag men de gick rätt fort över till skratt ,elr hur matilda?;)

Lyckats mosa ner min stora kusin i bollhavet på leos lekland hahaha:)

Vad sägs om mig som brunhårig?:)

Eller vad sägs som en dutt löshår? hhahhaah

O vem är de som ska ha uppmärksamhet på lektionerna om inte Linus?:)

Nu är de skåningar här och ska hämta Murre, en valp. Dom sover här inatt.
Dags för food. pusshaj
Olle ska till final i idol så de så!


Rummet fixat

Vilhelmiina, jullovet!:)
Jag och pappa fixade med rummet hela kvällen igår nästan klart nu, så snart kommer de bilder:)
Har mycket och göra i helgen...
Bada hundar
Rulla köttbullar -.-
Träffa Lucas
Adam och Ludde ville att jag skulle åka slalom med dom
Men jag vill åka pulka med mina flickor:)
Plugga....
Får se vad jag hinner o göra, bäst att sätta fart. Addiås amigos:)


norska skidor

inte för att skryta men första åkturen började kalas. Har fått ett par alldeles nya skidor från Norge. Helt underbara. Blev cirka 4 km klassisk stil och ramlade inte en gång:) Var hos Lucas efter de, skönt att koppla av i soffan med en bra film tillsammans med den man älskar efter ett träningspass:) Nu blir de Maria Wern sen sängen.
Skönt att du äntligen är tillbaka.


Vilhelmiina....

... min saknade lilla brutta de är bara att komma till lillaland när du vill:) Visst har vi snygga tapeter:)
Iaf så är de snart dags för skola... inte pepp alls!

godmorgon....
SKIDTRÄNING IKVÄLL WIIIIII. FÖRSTA GÅNGEN PÅ SKIDOR FÖR SÄSONGEN IKVÄLL. KÄRLEK!


RSS 2.0