hemma aha aaa aa a

äntligen hemma. ingen placering i juniorandlingen men super nöjd över hundarna. Hallon har fått sitt första cert och blev bim. orkar inte rabbla upp alla resultat men en lyckad helg. en hel del sol också!! ska sova några timmar nu innan jag åker till daniel puss och godnatt

det är magiskt

sitter ute på altanen en båt brummar lugnt på sjön precis vid solnedgången vågorna slår så där fint mot stenarna, och dom spelar: inatt är jag din.
värmland är rätt okej ändå!
Kilmer gick bäst idag, vann juniorklassen med ck men inget mer. Vi var 26 stycken i juniorhandlingen och super duktig hallon och jag blev topp 9. Riktigt nöjd över tösabiten. Snart väntar sängen för en ny dag imorgon.
haha bilden är så ful så jag älskar den.
har man en tråkigt så har man. Nu spelar dom: ge mig en öl så ska ni se att jag vaknar till. Och så får det allt bli!

ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN FRAMME

måste börja o berätta om en sak igår. Var ute med hästen i skogen, först rider vi förbi ett dött rådjur i en filt sen en husvagn med massa massa saker runt sig MITT UTE I SKOGEN. Sedan är vi inne på en liten stig och där möter jag två mkt skumma män ! dom skriker : ge oss hästen vi vill ha käk din lilla jävel. Jag bara vänder om i galopp på den lilla lilla stigen och dom efter med cyklarna..... fy fan!
nu är vi iaf framme vid campingen iaf sitter ute på altanen o kollar ute över vattnet som ligger cirka 20 m bort. Känns gött och nu taggar vi till!

resande fot !

jahopp snart är allt packat och klart. Varit på stan idag och inhandlat lite. Åker till värmland/ ransäter imorgon för att tävla fredag lördag och söndag. Kommer hem söndag natt och på måndag åker jag till daniel. Hem igen på tisdagen för att packa om och på torsdag åker jag och  familjen till sala och jag tävlar på fredagen. sedan tillbringar vi helgen i stockholm och jag tävlar på söndagen ockå. Sen är mina pärons semester slut. YÄÄÄÄÄ
vi hörs när vi hörs kära vänner puss på er!

tuff dag

tuff dag på både negativa och positiva sätt. Var på stan i morse och sen vidare in till kalmar. Fixat pass så nu kan jag dra till polen och eventuellt ett annat land :) Hem sen och börja packa, badade min lilla skit pudel. Var och klippte henne sen. Vidare till stallet och nu slängde jag mig precis i sängen!
krokigt lillfinger jag vet.....
bara så jag inte glömmer bort min underbara påg!

livet rockar kärlek

jao det var ett tag sen sist. Suttit hundvakt i Elmeberg hela helgen åt familjen Borgeryd. Var på Håkan Hellström/ The ark i lördags kväll. What a evening! Och så idag åkte jag ner till Daniel. Jag tror fortfarande att jag drömmer.
Kan beskriva dagen med två ord. Kärlek och lycka.
Jag älskar dig Daniel Nilsson!

mobilbilder

eftersom jag är riktigt usel på att lägga in bilderna från mobilen till datorn så kan vi ta allihop i en hög nu

gotland

solen på gotland var inget o leka med, matilda fick ligga och rulla en sval vattenflaska på min heta mage ;)

vallarna

en kväll

genom åren

tänkte att när det just nu är så mycket hund på bloggen så kan det lika gärna bli lite till. Tänkte föröka att berätta lite kort vad jag och hundarna presterat under åren
Juniorhandligen
2006: jag var 10 år och kom på en 30e plats på juniorhandlings listan
2007: 11 år, kom på en17e plats
2008: 12 år, kom på en 22e plats
2009: 13 år, kom på en 10e plats
2010: 14 år och kom 5a där med blev jag första och ända reserv till landslaget.
I år kan jag inte hoppas att det blir bättre än förra året. Penny och Nix har valpar men jag tänker kämpa vidare iaf!

den första segern kom som 11 åring då med hunden Lita.

Småland/ Ölands mästre 2007
varit småland ölands mästare 2006-2007-2008-2010

2008 började jag handla andra raser mer och mer.
Det året miste vi även Lita. Lita var Annelis hund men dom flesta Juniorhandlings tävlingarna hade jag henne i snöret. Efter det fick Penny träda fram mer och mer i ringen, och den hunden och jag har hunnit med några fina resultat.

vi växer tillsammans

5a på sydskånska mästerskapen 2009

Golden Go vinnare 2009-2010 även kvalad till galan i år.

Penny och jag vinnare i Ronneby 2009


träning ger färdighet


Två raser jag visat mkt dem senaste åren

2010 fick jag min egen pudel "Coco"


Kärleken till hundarna är större än något annat!
2010 blev jag och Nix 2a på ungdoms SM. Hoppas på att snart kunna berätta lite mer om det

den största helgen jag kan minnas inom hundlivet. 2010 på "hemmaplan" Jönköping 3 dagars runt 30 juniorhandlers varje dag. Första dagen tvåa med Penny.



Andra dagen tvåa med Nix. Även min födelsedag.


Helgen avslutades med att vi åter igen blev Småland / ölands mästare.

2008 Vm i sverige. Jag och penny blir en av 3 som gick till "kvartsfinal". Cirka 50 st med den dagen.
I semifinalen tror jag att vi var 12 stycken och skulle bli 5. Vi klarade det steget men längre kom vi inte. Topp 20 på VM som 12 åring. jag klagar INTE!

Landslaget 2010
2010 var jag och Nix även topp 10 på SM

och så nu 2011...
1a my dog
2a my dog
3a hässleholm med faraohund
2a vänersborg
Det är inte bara grejen att tävla med hundarna om jag tycker är så fruktansvärt roligt. Det är allt folk runt om, ni är guld värda!



det rullar på

dagarna går i 110 och jag klagar inte! hunnit med en runda till kalmar, ridit, promenixat med hundarna, städat o ja ni vet allt det där. Imorgon börjar valparna flytta och jim och hans familj kommer hit. var nog 2-3 år sen jag såg dom sist. roligt att ses igen! sova snart tror jag..... först ska jag övertyga en människa med danskt blod i sig = jag blir vaken hela natten

längtan är enorm

valpträff

igår var det ju valpträff här o tänkte att lite bilder kan ni ju få iaf :)


så här gör man när man flyr från en pudel ;)


jerka tyckte nog det blev för mkt hundprat haha

min lilla stjärna
känns som bloggen består mkt av hundarna nu, men just nu är det mkt hund. men snart åker valparna och då lugnar det ner sig lite. Varit ute hela kvällen, cyklat med cornelia, matilda och timme. Välbehövligt!
nu tror jag att jag somnar HELT SLUT!

hjärtat stannar upp när du talar ut... älskling

vilken dag.... fullt ös. och det märks nu på kvällen, man stänger in sig på rummet och gräver ner sig själv i tankarna trotts att man är helt slut i bollen. dagen har så klart bjudit på regn eftersom det är svensk sommar^^ hunnit rida en runda och sen har vi varit runt 20 pers här, det kallas valpträff. Blir en mysig på kväll på altanen.
att tänka mkt kan ses som negativt men bättre att vara glad och undvika livets kanter

snyggingar

ridit en runda idag och snart ska hela familjen åka och klippa sig. klippa av elr inte? åhåhå jag vet inte hur jag vill ha det.
lite bilder på valparna kommer nu, dom har växt sen sist!







snyggingen själv

hon är söt denna damen!

men detta blir min Xet

och en snygging till.... daniel <3


vallarna

idag har hela familjen cansund varit i falkenberg på vallarna och sett pang på pensionatet. ni vet dag otto och dom.... riktigt riktigt bra! Kommer hem och hundvakten meddelar att min pudel varit ute på stora vägen och sprungit och dom var 10 st som försökte fånga in henne. jag har misslyckats med något!
Nu är jag så fräck så jag snor några biler från proffs fotografen emily backman!


men ibland är det lite för bra för att vara vän med en sån duktig person som emily.... du fick mig allt i rätt ögonblick ;)

jag står säkert och fixar med tandställningen som förövrigt är sönder

magkänslan

tävlingarna idag behöver vi inte nämna något om. Elr lille Vincent blev 3a bästa hane. Haft en riktigt bra dag trotts allt. Magkänslan är på topp och fjärilarna i magen har då aldrig varit så här många. Ni är underbara malin,hanna och daniel! <3
I`m in love


valparna

igår när man kom hem var det bara ut att kolla på valparna. Hög tid att bestämma vem som ska bli min "xet". Jag är väl på det klara....tror jag. Idag har jag badat hundarna och ridit i detta underbara regnväder ^^ Imorgon bär det av mot Tvååker för utställning. Ska bli riktigt kul att träffa alla igen!





bilderna-minnena-livet


visby

visby





henrik :)














vi har inte bara stått framför kameran om det kanske ser ut. vi har verkligen haft super kul och levt livet helt enkelt. vissa bilder är det inte ens på tal om att lägga om ;) Tack Matilda för denna resan vi gör om det 2012 elr vad säger du? <3

hemma bra men borta bäst!

ja jag vet att jag vänt på mening och så är det! hemma efter 6 otroligt fina och bra dagar på gotland men min finfina vän. solat, badat, spelat, shoppat och helt enkelt levt ett galet liv. helt ärligt är jag rätt borta i bollen nu och borde sova. men det är fotboll på tv och en trevlig kille kan också hålla en vaken. bilder från resan tar vi imorgon. puss på er

flyter över

igår var det fullt ös. idag är dagen då jag och matilda flyter över till gotland. Har hunnit rida en skogsrunda på pollen och nu ska det sista ner i väskorna sen brummar vi mot oskarshamn. Har mobilen och datorn med mig så ni får tag på mig iaf. Ha det så bra så hörs vi när vi hörs helt enkelt. puss


mummsigt


här har ni orsaken till att det första jag känner när jag vaknar är tandverk och huvudverk. Ipren är min bästa vän! Soppa och yoggi är också väldigt bra nu. Idag blir det till att packa det sista för imorgon drar jag och matilda :) Ska klippa och bada min lilla pudel. Kvällen ser det ut som att jag kommer spendera i stallet och på stan. Ha det bra

happy face?

var hos tandläkaren idag och fick ännu en tandställning. två stycken gångjärn som sitter vid kinderna och skaver och knisslar. ser fram emot ett halv år med dom... ska snart träffa matilda sen ska vi hinna med en runda i stallet innan jag trampar ner mot staden. Blir att träffa timothy och sen match dags! står över ikväll och vilar upp min kropp :)

jag kan inte få nog av han! bara ett fåtal trappsteg kvar tills vi står tillsammans.
I dreaming

säris och pillan

idag tog säris och pillan sina cyklar óch trampade mot staden för att skaffa sig lite kolhydrater. sedan åkte dom hem till landet och kollade på allsång på skansen. dom sjöng och skrattade så mycket att nu är dom jättetrötta iaf säris som ska med tåget till storstaden kalmar imorgon bitti. det var allt för oss godnatt

jag är tillbaka

det var en dag igår och jag levde då med. Men mitt internet var inte laddat och mamma jobbade. Fick en härlig dag med Matilda igår. Och nu är det bokat och klart på fredag drar jag och skitungen till gotland i 6 dagar, underbart! Började sätta igång Cline igår och ska snart upp till stallet och rida lite, mysiga skogsrundor.
kommer bilder från cupen nu

detta är Olle Pettersson han döljer 7 skrivblock i sina fickor för i dom ska man skriva sina namn för det är fint att kolla på... riktigt go gubbe!

skulle nog inte spelat sista dagen. Men plåster och linement det är grejor det!




20 sovandes personer i ett klassrum. finns en anledning till att alla fönstrerna var öppna dygnet runt

anders har en danslektion här har vi vattenspridaren

gräsklipparn
dom andra bilderna på ledarna är inte lämpliga att visas;)
kortfattat: 4 underbara dagar som är förvarat som ett stort minne





svett + linement

svett plus linement, ja det är precis ingen härlig lukt. tror både jag och all packning skulle behöva åka några varv i tvättmaskinen. vi blev iaf etta i B slutspelet. Blev bättre och bättre under cupen. Varit i sjukhustältet för det mesta känns det som. En muskelknytning i låret och blåsor på hela höger fot. Då klämmer fotbollsskorna lagomt skönt... Tur kärleks vibbarna ger en extra energi;) Ska slänga mig i min EGEN SÄNG nu. Bilder kommer imorgon när anton kommer hem med mitt internet. puss och godnatt

RSS 2.0