älskar att bli ner tryckt i snön...

... jaja linus och felix slängde ner mig i snön idag. och då kom lärarna och skällde ut dom:) Fast de var egentligen jag som började med att hälla snö i Felix mössa, i bland är de bra att vara tjej:) Kyligt värre ute känns inte lockande att ta cykeln till stallet nu....

IKEA

Hej skolan idag var slapp men gillar inte när gubbe Felix tar mina nycklar....;) Stack till IKEA efter skolan med familjen. Hittade lite till rummet och så, tog käk där inne också.

2 ljus, lucktar gott!

Ett skydd till datorn. Så nu kan jag ha min dator i sängen utan att de kommer in massa små kryp och skit!

O så en godnatt bild:) Natti

De var lätt att säga hej för oss. Men du sa aldrig hej då och jag kan inte släppa dig.

Skillnad

Kilmer har nu flyttat, nu bor han tillsammans med sin nya familj i Örebro.

Min lilla stjärngosse

I början av veckan hade vi en sjö på trädgården, var trött på att torka alla tassar då -.-

Nu är de snö skönt faktiskt, iaf om man är samojed ägare och skidmänniska:)
Känner mig inte helt hundra i kroppen så blir nog att vara hemma och ta de lugnt idag..


olydig flicka?

Jag som tänkte dra ut till pulka backen idag med några roliga människor får nu sitta hemma. Efter som jag varit dum eller vem var de som var dum?  Ska iaf till stan och ha godis. Orken finns inte att göra om bloggen nu de tar vi en annan dag...


De är skillnad på stora och små. Alla gör fel men dom små ska straffas hårt och direkt när dom gör fel medans dom sotra får leva vidare som inget har hänt. Stora får säga precis vad dom vill men om dom små säger något fel går världen under.

ombyggnad

Gör om bloggen nu så kan se lite konstigt ut


kärlek stavas 8D

Tänkte berätta hur jävla kul jag haft i skolan idag.
Alla hoppar långhopprep på idrotten, Adam skriker till mig HOPPA UPP PÅ MIN RYGG. Sen springer han med mig på ryggen och hoppar över repet. Måste säga att han är kung på hopprep. Han satt ner på röven och hoppade, gjorde armhävningar när han hoppad. Adam och Linus kom fram till att de inte var jordbävning i haiti de var jag som sket! Jag behöver bälte när jag är på dass annars flyger jag iväg. Tänkte att ert humör förhoppnings vis är lika bra som mitt nu:)
Ikväll blir de 20 års kalas för kusinen. pussss


översvämning

Tog cykeln ner till lucas ikv. Var avspärrat här och där för att de var vatten på vägen...

Sjön mitt i stan. Aldrig har jag sätt staket och träd i en sjö....
Efter att ha bott i friggeboden i nästan 2 veckor har jag flyttat in i mitt " nya rum". Nya tapeter, nytt fönster, ny slipat golv, snart nytt element och snart är alla saker på plats:) Ska plugga nu, ha de fint!

vinnare 8D!

Yääää vi vann över alla 8or på bolldagen, underbart!! Är väldigt mycket plugg nu så datorn står mest avstängd. Snö har de kommit med. Eller ja de kom snö efter några dygn med regn... Sjön i centrum har svämmat över totalt och ja de är kaos här nere. Brandmännen håller sig varma iaf. Ska plugga vidare, laga mat, träna?, försöka hinna träffa lucas!

Snart kan man träda skidor själv och med hund hoppas jag:)

Min kärlek till dig går inte att beskriva med ord, Lucas Tauber jag älskar dig! <3

bolldag

Var bolldag idag i skolan. Vi förlorade alla handbollsmatcher och vann 1 fotbollsmatch och 1 lika. Kul var de och våra killar vann alla matcher!:) har lite ont i läppen och förmodligen en lårkaka elr inreblödning i låret men de var de fan värt! haha. Har varit hos britten ikv ska försöka lära mig klippa Coco. Massa nya bra tips, tackar! Nu ska jag bara tjabba klart med mattias sen blir de plugg:)

hallåja

Hejsan hoppsan. Matilda var här igår skratt prat och godis gjorde kvällen underbar:)

idag har jag varit duktig och kört in ved. Nyss gått med hundarna i den blööööta skogen. I kväll blir de bio med Lucas, ska se unstoppable hoppas den är bra. Elias är här och slipar golvet i mitt rum så snart är de klart:) Ha de gött!

hemma i värmen

Jag, Elin och Johan låg och skakade tänder inatt fy fan vad kallt de var. Tog på kofta och hallsduk mitt i natten. Tränade löpning/ kondition igår kväll. Sen rullskider idag. Ikväll blir de nog Matilda:) Morfar och pappa har tappeserat mitt rum idag:) mommo och moffa kommer och äter här ikv med.

Benen får knäcken några gånger upp och ner i den backen, men slalombacken är värre.... dubbelt så hög

Jag gillar mycket packning:)

Nya skidstadion växer fram

Träningsvägar

Jag bara totalt ÄLSKAR de!

träningsläger

Japp nu taggar jag träningsläger med skid gänget:) saker jag inte hunnit berätta i veckan
* gått till träslöjds läraren och klippt av min tandställning
* mitt nya namn är sparkben enligt mattias
* Felix heter gubbe och jag kärring
* Linus sparkade mig i röven så jag tappade ett glas
* polisen i skolan
* Lucas och jag har 2 månader idag <3 love you
* Har väckt Matilda klockan 8 på morgonen....;)
* pannkaksdeg bakad i ungen med köttförs i är mumma!

Packa väskan och drar till skogen nu kommer hem imorgon :)

Puss på er

Kak kalas

Nu drar jag snart till b- klubben med tjejorna ( brukshundsklubben ) firar läraren och äter oss tjocka. Visste att jag kunde bli arg men skolan asså åååååh tur att jag kan lugna ner mig själv så jag inte smällde till någon.
Ett tal på matten: du har en halv pizza. om du har en hel pizza och delar den i 3 delar hur stor blir varje bit i % ? VA FAN HAR JAG EN HEL ELLER HALV PIZZA? herregud... drar och skaffar ett nytt humör:)


Nu jävlar

Inte fan på att jag sjunkit i skolan. Orkar inte MEN ska fan köra på 1 månad till, till dom sätter betygen. De gör jag bara av ren ilska för att visa att jag är bättre och vis att jag är bättre än vad dom tror! Fick höra idag av min NO lärare att jag inte varit duktig denna terminen säger bara: tack vilken pusch! Drar snart på ett jävla konditionspass sen tar jag med mig älsklingen hem efter de!
Förlåt för ilskan

natti natti

omdömena idag ja, kan höja mig i det mesta säger lärarna ska bara orka de med, ligger runt VG på allt så är nöjd! Blev stallet efter skolan sen springa en lång runda och i kväll har matilda damp barnet isaksson varit här:) så mycket skratt och få prata ut är verkligen härligt! nu ska vovvsingarna och jag sova

just the way you are...

... fällde nästan en tår när Lucas spelade den för mig ikväll. Jag har verkligen en underbart fin pojkvänn!<3
Stack hem och åt efter skolan sen till Lucas. Kom nyss hem och nu ska jag och hundarna slänga oss i sängen med franska böckerna, prov i morgon. O jag hade MVG på hemkunskaps provet. imorgon får vi våra omdömen, skrajsen. Hej då och hej sängen:)

farsdag

varit hos morfar ikv och firat farsdag. sen kom Lucas han åkte nyss hem och jag tänkte säga godnatt nu:) natti


BILDER

har hittat kamera sladden så nu kommer de massa bilder:)
HALLOWEEN




RUMMET

så såg de ut innan nu är de tomt och dom håller på att byter fönster
KALMAR

mobil, godis och en underbar vän = härlig tågresa


Kamera sladden

Mitt rum ör helt tom och allt är ner packat i olika kassar och kom just på att kamera sladden ligger i någon av dom 100000 kassarna. Ska försöka hitta den men ni får nog klara er utan bilder ett tag.... sorry


NYTT REKORD

varnar först för ett långt inlägg. De var vårt lag som fick lyfta buckalen och stå som segrare igår:) Jag gjorde första och sista målet. Sista målet i finalen fintade jag en gubbe så han ramla sen stolpe in i bottre krysset, efter de skrek publiken HEJA 5an HEJA 5an. ( mitt nr ). Idag är de nytt rekord för mig att säga aj aj aj, fan vilken tränigngsverk jag har! Handlat i kalmar idag bilder kommer sen. Nu kommer världens bästa kusin<3
snart tillbaka på fotbollsplanen igen MEN i rätt lag


now let's show them

Nu jävlar. Tar den tråkiga, mörka, lugna 16.40 bussen in till kalmar. Möter upp " laget " som består av 4 pojkar över 40 år.... Hell yeah. Blir att slänga ner något i magen bege sig mot sporthallen och springa röven av sig kvällen lång. Jag tänker iaf springa om pensionärerna och skjuta in bollen i mål så målvakten blir ketchup. okej.... jag försöker bara tagga upp mig själv. Ha en bra kväll och rösta på olle i idol!

fotboll imorgon

Blev en mysig kväll hemma hos Lucas prinsen Tauber med hans familj. Ska snart gå till sängen med hemkunskpas boken i högsta hugg... tänkte bara hinna snacka med Mattias lite fort. Imorgon blir de förvånanssvärt fotbolls cup med pappas jobba kompisar, jag ska springa över dom! Ett lycka till behövs;) natti<3

1,3 mil blev de

fy fan min kropp! åkte nybro runt på rullskidor 1,3 mil. Kroppen är död och vill inte veta hur den är imorgon, ska till lucas i morgon så kan ju alltid tigga lite massage haha:) Nu ska jag ge valparna mat sen ska jag slänga mig i sängen. får se om de blir något plugg.....


tomt

Igår kväll städade jag och Matilda rummet, allt damm alla saker precis allt är borta! Vi borde bli städtanter när vi blir stora! Skolan idag var okej, snart jul konsert:) Stack till Lucas en snabbis efter skolan och spanade in deras nya jycke. Ikväll blir de 1 mil på rullskidor.

Min, jonnas och matilda film sak från bilen. blev ett strakt vg :)


Segt

detta väder, börjar mörkna runt 3, grått, regnar och usch på de! Skolan idag var okej har äntligen fått träffa Lucas igen saknad pojk! Blir stallet snart. I kväll kommer Matilda blir plugg och sen ska vi tömma mitt rum:) Ha de

växjö utställningen!

Vilken dag! Låra som inte varit ute och tävlat på hela 6 år chockade mig ordentligt! Lilla naken fisen går och blir bästa tik, bästa vetran och BIM slutade även som BIS reserv bästa veteran! Så otroligt kul. Jag och Penny vann juniorhandlingen. Och jag har bestämmt mig vilken hund de blir på SM ( hemligt ).

BIR och BIM

BIS Juniorhandler

BIS reserv bästa veteran

Tankarna går till Lita idag. För två år sen denna " växjö helg, denna söndag " fick du sluta dina dagar. Du var en sån solstråle och hade så mycket tid kvar. En hund som älskade livet, som alltid spred glädje, en bästa vän som fick somna in alldeles för tidigt. Varför ska de hända den bästa? Tittar upp mot himlen, fäller en tår och tänder ett ljus för dig, världens bästa Lita.
Vi ses<3

spöke

Hej drar snart till stallet för att fixa lite med tjejorna till hallowen festen ikv:)


Haha allt blev fail men iaf nu kööööör vi:)

idol

Fredag kväll, fredags mys, fredags mys med min kudde. Denna kvällen kan bli sämre än vad den redan är OM Olle åker ut ur idol, han måste gå vidare!
älskling mitt hjärta slår för dig


humöret?

Känner att mitt humör inte har varit på topp den senaste tiden... Hoppas att ni inte har behövt märka de iaf! IDag har jag badat Coco och Penny. Tävling i helgen. Taggar för en super helg med hallowen party och tävling:)

Billd från Fannys fest, mer bilder finns på matildas blogg.
Nu vill diskmaskinen bli tömd....

bevis


Förstår ni nu vad jag menar när jag säger att gustav och mattias har humor och är galna?:)

sdhfdhfd

orkar inte rubrik... orkar ingenting. Börjat tömma rummet nu när de ska göras om. Bestämt tapeter idag också ni får se senare. Varit ute och ätit med farmor och pappa idag, träffade även en gammal goding senare:) en snabbis hos Lucas blev de ikväll och nu ska jag sova....
Saknar tiden då man var liten

Leos lekland

Hej Lucas har varit här idag fram till halv 2 mys med älsklingen:) Sen kom Gustav och hämtade mig så åkte vi till leos lekland med lill kusinen. Kört ett sten hårt träningspass ikväll i svartbäcksmåla, kul! David är hemma från stockholm så får vara lite social med han nu :) de första han sa när han kom hit: härligt att känna doften av ko skit och få äta mammas mat... haha. Har redan börjat snacka med emil = somnar inte tidigt ikvälll....

uppe med tuppen

Ingen sovmorgon idag, hade kunnat sova längre om jag velat men äsch... Ska ut och gå med valparna nu sen kommer älsklingen:)
Svar på kommentar: jadu sofia vilken hund de blir på SM vet jag inte, väljer mellan två samojeder fast är sugen på något helt nytt. Men vill ändå ha min egen ras och någon hund som jag vet hur den fungerar så de blir någon av dom två. O vilka två håller jag hemligt;)

vilken kväll....

ridit ídag och de gick väl bra. Var ute och gick i regnet med Madde och Anna efter stallet. Trevligt värre, sjukt länge sen man träffade dom! Ska göra om i mitt rum någon gång, kanske ett annat årtioende.... men skissade lite på hur jag vill ha de ikväll men de blev tydligen inte bra.... Ringer någon bra person nu sen säger jag godnatt.

badat hund....

andra hunden badad på lovet... Var vaken lite länge igår tror jag, ett tips prata inte med emil om ni vill sova;) Ska lägga mig tidigt ikväll för imorgon kommer Lucas. Ska rida ikväll sen springa en runda efter de ska jag göra min säng sällskap heeeeela kvällen.

Jag har en underbar vän!
Bion igår var väl så där, tur man hade underbart sällskap:)
Adam "hjalle" johansson har du flytt från jorden eller?


Himlen är oskydligt blå

Hej idag blir de bio med mina favoriter, Lucas, Matilda och Saga:) Saga kommer hit med bussen vid 2 så lagar vi nog mat här eller äter på stan. Så hämtar vi lucas och drar in till Kalmar. Ska se himlen är oskyldigt blå. Nu ska jag bada Mary, hade tänkt att hinna springa en runda också. tjoo

RSS 2.0