älskade vänner

Idag på håltimman stack jag och matilda på stan tog en pizza och köpte tandborste. haha ja vfr inte?:) Nu ikv har jag ridit sen kom timme och anton och åkte med mig hem sen kom matilda också och då stack vi till sjön. Var en runda på stan också och kvällen avslutades hemma hos anton. Tack världens bästa människor för att ni är ni! <3


skolan? ett nödvändigt ont

Hatar dom sista veckorna i skolan man är inte på lektioner, man gör inte ett skit vfr inte sluta nu? lekar lekar och åter lekar. Har nyss kommit hem iaf har tränat. Hockeytränare... Sen möte i stallet. O nu ska jag ut med vovvisarna.
2 första lektionerna = satt ute och pratade
idrotten = fotbolls vollyboll, försökte döda skolans personal med skjutande bollar på dom. Woups


ensam med jonna andersson i ett grupprum på franskan säger bara..... ojojoj :)

franska ja

pen krig på musiken med kära matilda isaksson. Har fortfarande ett grönt ben, en grön nos och en hals....
Ja livet är underbart och riktigt chill :)

fotbolls domare

att vara fotbollsdomare är för jävla kul men svårt! Fick blåsa av och säga till föräldrar att lugna ner sig i min första match... fun! Efter matchen stack jag till stan och mötte upp anton, gerre och timme. Det blev glasskrig och igenom nybros alla mataffärer. Jag har sagt att grabbarna är bra va?;) va hos lucas och kollade på mästarnas mästare. nu blir det STYYYYYRKA

hemma o vänder igen

Då var vi hemma. ingen placering i juniorhandlingen men kalas nöjd! Återigen står Hallon för helgens bästa resultat, 4a bästa tik. Tanken var att Anton och Timme skulle hämta mig på moppe och dra vidare till donken men antons skit pajade så jag tog cyklen ner till timme:) o nu sitter jag här och pratar med världen.

Du skall veta att jag saknar dej
Det finns känslor som aldrig tar slut
Du skall veta att jag inte glömt
Det finns bilder som aldrig suddas ut
Jag har vaknat mitt i natten utav tystnaden,
Och önskat att du sov här bredvid mig igen
En del av mitt hjärta kommer alltid att slå för dej

favoriten är tillbaka för att stanna! :)


mot huvudstaden

simpasset är avklarat och nu ska vi ner på stan och äta sedan drar vi oss mot huvudstaden. Åker hem efter att vi tävlat imorgon så förhoppningsvis är vi hemma sent :) Ha det bra allihopa


bild från igår kväll, jag ler fortfarande ;)

vad är det där som puder ut?

sicken underbar dag detta är! Förutom att tåget var 30 min sent så har dagen varit helt jäkla otroligt bra. Och ja det är väl bara att säga tack till anton och timme för det, vilka grabbar!! just nu sitter jag och timme och diggar till.... ja precis:  vad har du under blusen rut?

hoppsan, den fick följa med hem :)

Så här kan det gå när det är spex dag. jag trodde jag skulle ramla av cykeln av skratt när jag såg han, så jävla söt ;) pappilotterna i håret säger ju allt

0-1

Vi förlorade matchen med 1-0 men å andra sidan var motståndarna ett år äldre och tyckte vi ändå spelade helt okej. Inträffade en skada under matchen och situationen blev rätt otäck. Allt löser sig men man känner sig lite tagen så jag tänkte gå och sova nu. Imorgon ska jag till tandläkaren i kalmar så går inte så länge i skolan. Ska runt paradisskolan med för dom har spex dag:) Madeshowen på kvällen med anton och timothy, nice!

Sixten och jag 3a i juniorhandlingen :)

match dags

Då var 4a träningar gjorda och idag ska jag få spela match. Haha riktigt härligt :) Skolan är seg men fruktansvärt chill nu. Varit ute och tränat hundarna även badat Nzo. Tar cyklen till matilda sen och efter det mot vallen.
Kan inte annat än att tacka grabbarna bus för allt. Allt svävar verkligen på moln nu och livet är helt fantastiskt, man har alltid sina funderare men dom får ligga där inne i huvudet och gro tills dom blommar ut.

trevligt sällskap ikväll

skolan idag var chill, jobbade hemifrån sista lektionen. Mkt att göra nu som sagt... stressen kryper mig på nervena. Skönt att koppla av med ett ridpass. Varit ute en snabbis med Cornelia, trevligt trevligt. Ska kolla på matte provet  tills imorgon nu sen ska jag banne mig sova!

Bild från helgen. Hjälpte Helena med hennes uppfödargrupp och vi slutade tvåa :)

Nu ligger jag och Nix och myser i sängen

elr hon somnade visst....

pojkarna bus

fullt ös hela dagen igår. Mamma jobbar kväll och vi har 6 vuxna hundar och 4a valpar som ska koppeltränas osv... så här finns det att göra! tränade sen och efter det följde timothy med hem. Skulle fixa min läxa men fick ringa hit gerre och anton som hjälp. Och kvällen blev helt galen! vi nämner inget så glömmer vi inget;)
skola nu och en fullspäckad dag igen.


Våran Woppi :)

ja mamma!

Haft en super helg. men nu räcker det med skåningar och danskar för ett tag;) bara för att jag åker utan mamma så blir man inte utan mamma... alla damer har passat på mig och replikerna har liksom blivit, ja mamma! har iaf haft en supertrevlig helg säger tack till allihopa! Visat en drös med hundar men gladast är jag över min och Sixten ( faraohunden ) 3e plats i juniorhandlingen!

Innan den svettiga bruden kommit in i duschen

O så här blev det elr så här såg det ut innan vi skulle ut och äta :)

Jag gillar att tömma min mammas plånbok!

räcker inte till

det är grymt lockande att stanna hemma och dra över till öland med anton och timothy på crusing ist...
ibland räcker man helt enkelt inte till

moooooot skåne

Riktigt slappt att sluta 10 i 10 idag. Efter ett pass i simhallen och en sen kväll igår är jag rätt slut i huvudet. Gotlands folket kom igår. Idag åker jag och britten ner till hässleholm. Sitter här och satt på musiken nu ser vi fram emot en helg med super människor hoppas att resultaten blir lika bra! Ha det bra

Puckot blir hemma, ibland är det rätt skönt att åka helt utan hund;)

underbar kväll!

skolan idag... trodde jag och matilda skulle dö av skratt. Killarna i klassen lyckas med det omöjliga! Haft en underbar kväll med timothy och anton.... även gerre. Dock höllt det på att sluta i att en grabb ville med mig hem och jag höll på att klippa till anton. POJKAR! Åker imorgon och väskan är packad och klar ännu en helg i skåne:)


stressa är inte bra

mor och jag försöker ta livet av varandra. ja lite så känns det. stressar upp oss själva och när man blir stressig blir man också sur... livat i kojan ikväll kan jag säga. Åkte iaf med lucas hem efter skolan sen gick jag en runda med timothy också:) Nyss varit på stan och handlat och ska strax åka en sväng med en valp, sen hem och träna hundarna, plugga och träna! ja ni hör själva..
Tackar Timothy för sms sällskapet inatt. Säger bara maddrömar är inget att leka med!

barndoms dröm är nu en verklighet

i söndags fick jag förfrågan att få åka med till Paris och tävla VM i sommar. får se hur det blir med den saken.
I går fick jag reda på att jag redan nästa onsdag ska få spela min första match! härligt.
Idag snackade jag och ridläraren om hästen som jag alltid har när jag rider. Han har varit skadad under en lång tid och är näst in till bra nu. Men han ska få stanna hemma hos mig hela sommaren så får jag sätta igång han.  Alltid varit en dröm att ha en häst hemma under sommaren, och nu är det verklighet! :)
kan ju säga att starten på veckan varit helt okej! :)

prinsen <3


inte läge nu

Madshowen igår var grymt bra! Så mycket att göra nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. Idag blir det iaf stallet efter skolan och ett riktigt slitigt träningspass efter det!! Ska röja undan allt plugg med, i alla fall göra ett försök.

Minns det så väl, stod där på stranden på gotland. Tog emot dina sms och jag ville bara hem till dig och du ville bara ha mig. Men vi kom aldrig till varandra och sedan dess har jag saknat dig. Men nu när du är tillbaka vet jag inte om detta var så bra. vfr börja tveka nu, dig som jag alltid velat ha

Madeshowen

Ska strax dra till träningen och snacka lite med tränarna. Sen vidare till madeshowen med matilda:) Lät som att timothy och anton skulle komma också. Kan inte annat än att tacka grabbarna för den galna kvällen igår!! 

Valparna börja flytta till helgen men som sagt det kommer lika fort nya. Min favorit valp detta, men jag och morsan är långt ifrån sams om det... som vanligt.

Liten dam slår på stort

Lilla Hallon på 11 månader blev ju igår BIS 3a och idag blev hon BIS 2a. Har visat en jäkla massa hundar idag och mellan passen har jag sovit i en stol... Anton och Timothy var med en stund idag och hejade lite, snart kommer dom grabbarna så ska vi kolla på hockeyn. Bilder o så kommer en annan dag. Mot duschen!

meddelandet gjorde livet

Kan inte klaga över resultaten idag! Hallon Best in show 3 och Micke Best in show 2a valp ! Imorgon väntas fler hundar att visa. Ställer klockan på 06.00 IGEN :o. Vad är sovmorgon? Ska se Eurovision iaf ser ju rätt lovande ut faktiskt.

Alla sover, husets väggar skakar av alla som snarker and here I´am....
5 meningar kan göra så mycket!


tagga nu

kom nyss hem för första gången idag. elr var hemma och tog en pizza i näven efter skolan o sen direkt iväg igen. Allt är iaf fixat nu och ställer klockan på 06.00 imorgon för då är det tävlingsdax! Sängen nu sara cansund!

hemmplan

Idag ser du ut att bli en stressig dag som dom andra dagarna varit den senaste tiden. Klev upp tidigt idag för att fixa till Coco. Ska hem och bada henne efter skolan sen vidare till Britten för klippning. Ikväll kommer Anneli för i helgen väntas tävlingar på hemmaplan. Ska snart kila iväg till skolan, ciaoo


Idag är dom små liven 7 veckor och om en vecka väntas nya hem.


andas jag?

Dagarna bara flyger förbi. skolan som vanligt sen hem och bada hallon. Åkte till farmor efter det och sen hem och träffa timme och nu har jag tagit hand om hundarna och ska slänga mig i sängen. andas, andas, andas

sunny

förstör min underbara dag. Fin dag med sol och den biten, skolan ... ja man ska ha solglas ögon om man ska sova på lektionerna och håller man sig för skratt länge blir man svettig. Vi talar om egen erfarenhet, elr hur matilda isaksson? ;) tränat ikväll och nyss gått en timme med hundarna. Tummen upp

Haha....
Vill skriva, det kliar i fingrarna. Men jag ska hålla mig! Ända sättet att vinna tillbaka dig är att hålla mun.

orientering

säg aldrig att du orienterat innan för det slutar med att du får ta hela lagets alla kontroller... Super härlig dag lite jobbigt att springa ca 1 mil sammanlagt i 20 graders värme. Men ska inte klaga fått en hel del färg :) Kom visst med i ett vattenkrig också, slutade med att jag fick cykla i sport bh och shorts hem genom hela stan! great. Ska ut med Timme nu, ciao :)

Sommar värme firas med glass o bränna, elr något liknande ? ;)

skåningar ^^

Hemma nu och jag lever efter en helg med 15 härliga skåningar och 5 andra niceiga människor ;) Det har varit fullt ös från klockan 6 på morgonen till 12 på kvällen. Började varje dag med slingan på 5 km, underbart. Blev en hel del singstar. Hunnit med skolan, tränat, tränat hundarna, varit med valparna och packat upp idag. Imorgon följer matilda med mig till tandläkaren på morgonen sen har vi friluftsdag.

Hade kurser både i teori och praktik

Domaren ska också ställas på plats !



http://www.youtube.com/watch?feature=youtube_gdata_player&v=PuKuYUywM3Y
Singstar var det ja :)

Måste göra detta för allt krille lyckats göra med mig under helgen, hämden är så ljuv. Hoppas du ångrar din red hand på min röv och hoppas det är bra med din näsa efter att jag lyckats få dig till att flyga in i läskbackarna :)

ja jag lever

hemma efter 3 fina dagar i skåne. Nu tillbaka till skolan, bloggar senare för jag orkar verkligen inte nu. Trött som ett svin och humöret är tumme ner. Jag jobbar på det:)

and of she go


underbart

känns ju för jäkla bra att gå från skolan kvart i 10 idag. Skiter bokstavligen i min so lektion som börjar nu. Kan ta igen det här hemma. Svängde förbi kvantum och köpte några pannkakor :) Ska packa ner det sista nu innan jag och Coco tar oss in till Kalmar för en bilfärd till skånestaden hässleholm. Trevlig helg och det ser ju ut att bli kanon väder:)

Måns jacka in my <3

punkt


eko ekoo ekooo

sara har du packat? - nepp
sara har du badat coco? - yes sir
sara har du gjort dina uppsatser?- nepp
sara har du städat ditt rum?- nepp
sara har du testat luft maddrassen?- nepp
sara har du borstat ur cocos tovor?- nepp
sara har du pratat med Oskar?- nepp
sara har du hittat buren?- nepp
sara varför sitter du här? ingen aning.... IDIOT

förlåt!

inte den roligaste bloggen att läsa! det händer bara så mkt nu... Jag försöker maxa min träning för att se att ljumsken ska klara av en hel fotbolls säsong till och det ser ljust ut! Sen packar jag för jag åker som sagt på fredag. Sen är det privata saker som tar otroligt mkt energi. Men ingen fara, det är livet vi lever!

den ända kärleken som man har full koll på

packar väskan

Det finns då inget segare än skolan just nu! Ska iaf snart upp till stallet sen hem och käka, träna hundarna, dra ut en sväng på inlinsen och innan jag hamnar i duschen och min egen säng ska jag packa väskan för att kunna dra till skåne på fredag UNDERBART!
http://www.youtube.com/watch?v=D1Xr-JFLxik
Video klippet och texten får berätta hur det har gått till.
Jag skulle lyssnat på mina underbara vänner men ändå vill jag tillbaka till din famn.
Men du får inga fler chanser nu för du sårar mig bara igen.
Min underbara <3


sömn problem?

Sticker på träning nu. tar inlinsen till matilda sen vidare till vallen för att träna. Efter träningen tänker jag dra på världens runda med inlinsen. Galet men jag ska kunna sova inatt!!

annat att stå i

bloggen kommer lite i andra hand nu! men hade en super kväll igår, först var jag och hampus inne på fullt ös i kalmar och träffade alle. Sen hem till nybro för att träffa pontus, pontus och sebbe. Tack för kvällen!! Idag har jag farit runt som en galning känns det som.... vet inte vart jag ska ta vägen. träffat Alle och Simon. Sen ner på fotbollen med Ludde, Hugo, Ida och Anna. Nu ska jag prata med mina föräldrar sen hitta lugnet i mig själv. GOOD LUCK


RSS 2.0