21. denna månaden

en underbar månad! inget att klaga på men när man har kul går tiden fort också! Månaden fick en riktigt bra start med huset för mig själv så tog jag hit min bästavän och vi hade en trevlig kväll tillsammans med pontus!

Säris & Pillan
...
Eter det så var hockeyn slut rätt skönt ändå, ser det positivt! Och skolan har rullat på betygen är ju betygen men satan vad kul vi har ihop! Senaste veckan har varit värst, skrattat så jag gråtit och idag låg vi dubbelvikta och skrattade allihopa <3
Kommit igång riktigt bra med träningen lite tack vare pontus! och om man ska ha någon "månadens nykomlig " så är det pontus:) riktigt härligt!
Även att vi avslutade månaden som vänner och inget kärlekspar var det även vår bästa månad<3

I´m in love!

Säger bara 8d ! hahah vilken dag, måste bara dela av mig av en del roliga saker som hänt idag.
På svenskan läste vi och calle satt och sov så sa åt felix att gå och skrämma han. Han smyger fram till calle och 1 cm från kallas huvud skriker han till och calle flyger!
På matten ropar felix till läraren: Markus får sara chans på dig? inte så kul men ni vill inte höra svaret...;)
Dagen avslutades med att felix böjde mitt skåps lås så det inte gick och stänga. Så jag skulle sparka upp det ( överskåp ) och linus skulle hålla imot.... sen fick jag förklarat för mig att min IQ är låg.

Ska vi ta upp vfr du har tjurat ihop så här felix?? hahaha
tillbaka till skolan för samtal.... woups!

en vanlig dag med tårar och stryk

haha gillar dramatiska rubriker! Men calle är bara för söt när han tappar pennan från käften = skrattar så jag gråter. O sen har ju jag och linus våra fajter kommer nog aldrig komma ifrån dom. Men iaf en fun skoldag, sen hem och springa med matilda. Upp och ner 10 ggr för mariegrop ( pulkabacken ) ööööö.  Nu har vi nyss kommit hem från en lång promernad med Cornelia :) Några killar i typ 20 års åldern tyckte det var kul o köra efter oss men jag lyckades aldrig få in dom på cykelvägen.... haha vilken dag:) Nu TV!

vill också åka skidor i Österrike.... Pontus -.-

20. detta ångrar jag

Alla gör sina misstag men man lär sig också av dom. Och alla ångrar väl någonting... Jag ångrar också vissa saker men ingenting jag tänker på dagligen.
2 saker ångrar jag grymt mkt, fast det ligger liksom långt inne någon stans och försvinner långsamt. Alltid ska man ha något att grunna på. Sen kan man ju ångra saker i efterhand, jag ångrar att jag svarade på en killes meddelande om och om igen tills nu, när jag läser allt vi skrev igen... då inser jag att man skulle stoppat det tidigare. Men vad kan man göra åt det nu? ingenting så vi lägger det åt sidan:)

sök hjälp!

Vaknade upp med en sju dundrandes huvudvärk, mest i mage och armar. Men skolan rullade på och klarade mig igenom ett ridpass men det var med nöd och näppe att jag orkade med det! men dum eller ja snäll som man är så följde jag med Matilda på en löpar runda efter stallet. Kan någon säga åt mig att söka hjälp? ;) det är bara så otroligt skönt och springa av sig! Ska läsa lite nu sen tror jag faktiskt att jag somnar, natti

Vem har sagt att en brunett och en blondin inte går ihop?
Inte jag iaf! Brunetten  ( den smarta ) tänker och blondingen säger och får ta all skit. Så är det verkligen i vårt fall :)  Bästavän <3

19. min favoritfödelsedag

Jadu det finns egentligen två men den ena kan ni nog uppfatta som knasig 19 juni 2006. Jag fyllde tio år med även P-kullen kom till världen och i den kullen föddes min underbara jycke Penny! Just den dagen var jag väl rätt sur på mamma när hon BARA hade tid för hundarna och dom där förbasakade valparna... Men nu idag är jag är rätt glad över det;) bästa presenten, min underbara Penny!


19 juni 2010, tävlingarna i jönköping! på lördagen ( min födelsedag ) slutade jag och just det... Penny två! dagen efter blir vi tvåa igen och även småland / ölands mästare! Kändes inte riktigt som min födelsedag den lördagen men ser man tillbaka på helgen i sin stora hel helt så var det en fantsatiskt helg! FÖRUTOM min present... ett regnställ. Mamma och pappa hade förmodligen solsting så det väntas solhattar till dom!

+ -


plus och minus i nuet

-
* förbannade hockeyspelare
* pontus den bästa träningskompisen olsson kommer hem om 6 dagar.... 6 dagar
* saknar min favorit
* plugget

+
* Solen
* kärleken 
* kompisarna
* valpisarna
* skratten
* träningen
 

6 dagar i skolan

Nu börjar en skolvecka på 6 dagar... ska gå tre timmar på lördag med för skolan har öppet hus men vi blir lediga på måndag ist:) Ska på möte i stallet ikväll annars har jag väl inte så mycket planerat. Köket + hundarna är mitt ansvar denna veckan eftersom mamma jobbar..

Dom små liven

18. mitt favoritminne

orkar inte gå in på något minne i detalj, så delar med mig av dom alldra bästa

* nyår med lucas
* spring breaken med Matilda
* stod ute på däck på gotlandsfärgan fick sms på sms om hur mkt han älskade mig, "stjärnan"
* sommaren 2009 ( matilda )
* kristianstad resan men familjen tauber/ ågren
* VM 2008
* kortvasa
* ljungbyholm
* böda/ gränna campingarna

 När man väl ska komma på sånt här så kommer man aldrig på något;) men nu har ni lite iaf


säg nu hur du ser mig

Gud vad skönt med sovmorgon! nyss vaknat, vet inte när detta hände senast. Idag är det avslutning med skidorna men innan det ska jag träna. Måste hålla igång fast Pontus är iväg! blivit så sjukt träningssugen på sista tiden och det var länge sedan jag tränade så här hårt. Ska iaf försöka hinna med lite plugg också och ska bort till Matilda ikväll och fixa lite till vår idrottslektion imorgon:)

16. min första kyss

Denna listan börjar bli fööööör pinsam. Jag sa faktiskt inte att jag skulle berätta om hela mitt liv;) Personliga saker har vi allihopa. Och nu försöker jag smita över till ett annat sammtalsämne, kul att man kommer på sig själv;) Men min första kyss, eller ja jag minns den som den första var med lilla Calle, punkt slut.


En mor till salu

Hejsan hoppsan. Idag på morgonen cyklade jag ner med Lucas cykel till deras lägenhet och lämnade nycklarna... Sen hem och sitta i solen var en runda på stan också. Sen cyklade jag till Lucas i orrefors och hem igen! ( huttiga jag ) Nu ska vi äta grillat mumma på det. men dagens höjdpunkt! Ska in till kalmar och se på " en mor till salu "

Galenskaparna <3

nu är det slut och det blir inte mer

Hej, åkte in till Kalmar idag med Johan och Lucas. Vi var och åt hos Berit och Lennart. När vi kom hem ( jag och Lucas ) så sprang jag en sväng och Lucas cyklade. Nu har han nyss åkt hem och jag är själv hemma. Det har kommit valpar under dagen 6 hanar och 2 tikar. mamma och pappa åkte in och skulle kolla så Mary var tom nu. Vilket hon var. Hoppas dom kommer hem med mat snart!

Man vet inte vad man har för ens man förlorat det <3

15. Mina drömmar

Ja det finns väl en hel del drömmar. men försöker hålla mig till en och göra den till verklighet istället. Och det är att komma in på polishögskolan, få ett jobb som polis men även utbilda narkotika hundar. men dett vill jag kunna göra i Kalmar. För det är i kalmar jag vill bo med min mann och någon unge. Nybro känns lite litet. Sen skulle det ju aldrig sitta fel att få vinna SM och få åka till Crufts. Det är verkligen en dröm. en dröm är särskild och den berättar jag inte för någon. för tror jag hinner ge upp på vägen. 
 

vilken underbar dag!

Dagen har verkligen varit perfekt! Matilda och jag hade det super i kalmar, fyndade rätt bra! Super nöjda båda två:) Sen direkt när jag kom hem vid sex stack jag ut med Hampus och Pontus och kom nyss hem... Sagt hej då till Pontus. Imorgon åker han och är borta ett tag... huha. Imorgon tror jag jag åker med Johan och Lucas till kalmar. Min saknade Lucas <3

Skor från Stadium. Vet knappt vad jag köpt men gillar dom och inte direkt många andra som har dom, det är grejen:)

gina

h&m

h&m

h&m
¨
h&m
+ två vita bas linnen

All I need is you

 Ledig idag jaoo:D Fast mamma väckte mig vid 7 -.- Hon skulle jobba och Mary ska ha valpar när som helst så jag får ha koll på jycken när mamma är på jobbet. Har varit ute och gått en runda. Sen har jag suttit ute med hundarna i solen och läst utvandrarna. Det där med läsningen förstörde alltihopa. Jag och Matilda åker till Kalmar sen. Ska säga hej då till Pontus ikv, eftersom han åker till Österrike imorgon...


Här har man suttit hela morgonen




Matildas flätor in my <3

bevis men säger int till vad hahha:)

Vem är gubben i lila? jag VET att han är en skånsk kändis, skådespelare tror jag. MEN VEM???


14. ett sms

Ett sms glömer jag nog aldrig....!
: Jag har träning vid 5 sen orkar jag inte vara ute efter det. Men du ska veta att du är en fantstisk tjej. Jag smälter in i orden du säger till mig. Ålderskillnaden kan inte hindra mig. Du är något i särklass. Hoppas på ditt stöd i ishallen på onsdag, puss <3


Men det var då det, och det är skitsamma nu:) Men älskar att vakna upp av ett sms från lucas när han bara skriver ut alla såna känslor för mig. elr ja från vilken fin person som helst:)

starke än dig

Jag som skulle sova tidigt igår... öhm ja det blev bara en dröm. en dröm som slutade i en maddröm. Nu drar vi upp mungiporna och höjer huvudet. Sista dagen i skolan denna veckan! Härligt det:) tagga träning ikv
försöka glöma är ingen ide

skakande ben

sprungit 9 kilometer med Pontus! kunde knappt stå när vi stannade på tomten. Men fasen vad skönt och tack för turen Pontus:) nu slänger jag mig raklång i sängen!
húr får man en person att lita till 100 % på än?
Man försöker antagligen visa vem man är och hur man är.
Men det hjälps ändå inte om personen ändå inte kan ge än något förtroende.
Då kan man börja undra vart man står ihop, om man nu överhuvudtaget betyder något

13. denna veckan

Lite av veckan har hunnit gå men iaf...

Måndag: skolan - favorit pojken
Tisdag: skola - stallet - springa med pontus - plugg
Onsdag: skola - skidträning
Torsdag: Ledig - kalmar? - Tandställningen?
Fredag: kompisar
Lördag: orrefors
Söndag: kompisar
 
Och ska jag säga något mer om veckan/ veckorna så är måndagar de jobbigaste dagarna och fredagar absolut de bästa!

hål timma

Hej, är hemma på håltimman med matilda. Super väder idag så skinnjackan har fått hoppa ur gaderoben:) Vi skulle fixat SO arbetet men det gick åt skogen.... Det väntas valpar i huset också. Ikv blir det ridning sen ska jag och Pontus springa och en runda plugg ska man väl hinna med också...

Jag älskar min skinnjacka men jag älskar min bror mer <3

kort vecka

konstigt nog känns det som jag inte varit i skolan på evigheter? Det blir iaf en kort vecka, studiedagar torsdag och fredag. Tror Älsklingen följer med hem idag, möte i stallet också. Frågan är om jag ska plocka fram min skinnjacka nu?

Något särskilt!

hemma!

Har varit en härlig helg med trevliga människor. Tävlings resultaten har varit så där. men försöker se det positivt. Nu har det gått bra ett tag och går det bra under en lång tid kan man behöva komma ner på fötter lite och det är andra som ska få chansen att vinna. Plus att nu är jag ännu mera taggad tills nästa tävling:) då kör vi igen! Ska duscha nu sen blir det solsidan och innan jag slänger mig i min EGEN säng ska jag träna Coco:)

mot eslöv

Sätter mig snart på ett tåg som ska ta mig till eslöv. Åker tillsammans med min resväska.... kul. Ska tävla på söndag så ska försöka peppa till lite nu;) Ha det bra här hemma och se till att våren tittat fram när jag kommer hem!

12. I min handväska

min jacka är min handväska. Där i har jag allt. Använder bara min väska när det är mycket skolböcker som ska till och från skolan eller när det är idrott i skolan. Händer att jag har väskan när jag är ute och "reser" också. Men tycker det är väldigt bekvämt att ha allt i jackan;) tror jag har närmare 10 fickor på min jacka men det är ordning och reda. I vänster fickan ligger nycklar och blånbok. höger fickan mobilen och i höger bröstficka ligger skolpapper och andra papper, vänster bröstficka lepsyl ( stavning ) o ja... smått och gått:)

11. mina syskon

Min lillebror Oscar... han är så mycket mer än bäst! Vi bråkar nästan aldrig och gör vi det så är det kortsiktigt! Den pojken står alltid ( nästan alltid ) på min sida. När man ska jävlas med sina föräldrar så hakar han alltid på. Han är speciell men jag älskar han i alla fall. Ibland kan vi bara stå och skratta åt varandra. Vi är på sätt och vis väldigt lika. Dock är det liiiiite irriterande att precis alla vet vem Oscar är. men han har en sån otrolig charm!



Oscar efter att dryckit ett glas vatten: den satt som en snöboll i skrevet
när man kliver upp på morgonen med ruffisgt hår: olala godmorgon snygging
när hans skola skulle rivas och dom skulle bygga en ny ringde han till polisen
finns så himla mycket man skulle kunna säga men jag har världens bästa lillebror!

livet rullar på

Gud vad snabbt dagarna går nu! inte klokt. Idag blir det iaf skolan sen hem och packa för imorgon sätter jag mig på ett tåg ner till Eslöv till anneli och tävlar på söndag. Ska rida 20 i 6 sen ska jag och Pontus ut och springa! Skönt. jag fick VG på matten, överlycklig!

Ja man ser ut som man gör men jag vill ha fram skinnjackan! sen vill jag bli riktigt jäkla blond....

10. detta hade jag på mig idag


stickad kofta
bas linne
leggings.
plus att jag förstörde mina "vinter" skor idag. Var lite irriterad och skulle dra upp dragkedjan och då pajade den....

Sunny girl

Lucas följde med hem efter skolan. Han åkte nyss för jag ska dra iväg och träna. rädd för att vi ska behöva brotta oss upp för den där ***** slalombacken... Men det ger resultat iaf. Plugga ikväll med. phu. På tal om plugg så går SO lektionerna åt pipan. gillar dom verkligen inte, vill ha tillbaka vår gamla lärare!

Jag vill ha sommar och soooooool !

9. min tro

ja jag tror inte på något inom kyrkan i alla fall. Jag tror att farfar är i himlen och att alla vårar hundar finns där. Speciellt Lita....!( hon var inte ens vår hund men bodde rätt mkt här när jag tränade/tävlade med henne)  Ibland när man kollar upp mot himlen känns det som man ser henne. Låter kanske fjantigt men sant är det! Farfar har jag inte träffat någongång men han bara är där!

Lita <3

wake up

trött på att vara trött! Skolan idag... helt sjuk dag! Dagen börjar med att jag cyklade in i ett staket tack vare cornelia och matilda;) Men dom fick sig ett gott skratt iaf. Sedan gjorde vi bort oss ganska så där lagomt mkt i matsalen. haha inga detaljer! När ska man börja jobba i skolan? hahah 8d <3

min tröja är fail men kiwi är gott, elr hur matilda?:)


Vem om inte linus? :)

Fixat prao plats idag! blir på mellanstadiet... Ska snart till stallet och ikväll ska jag och Cornelia ut och promenixa:)

love love love

Stack hem till Pontus efter skolan och snackade med han. Har fått med den pojken i Nybro Ski, riktigt jäkla härligt. menar bättre träningskompis får man leta efter! Så nu blir det att träna med han. Ska även försöka få ut min fantastiska pojkvän på lite tränings saker:) Tränat Coco idag med, det börjar rätta till sig nu! Nyss kommit hem från stallet och ska faktiskt snart sova!

8. Ett ögonblick

tycker det är tråkigt att berätta om just ETT ögonblock så tar två...;)

1. Loggar in på fb och har fått ett privat meddelande ( inget ovanligt att få det ) men när det är från en hockeyspelare i nybro som också spelar i a laget. Ja då blev jag ..... glad. Någon kväll senare får man ett sms. Ytterligare någon dag är det just han som vill bli vän med mig på msn. Då fattatde jag inte.. Men kan fortfarande se bilden framför mig när jag klickar upp meddelandet på fb och ser att de är från han.

2. VM 2008 in sweden. Jag gick vidare runda efter runda. Det var runt 80 startande.  Till slut var det bara 5 kvar och vi skulle bli 3. GLÖMMER ALDRIG när domaren pekade på mig och Penny att vi skulle ta ett steg in i ringen och vi var ett av 3 par som gick vidare till " den stora finalen". eller egentligen var det ett steg till, till den stora finalen. 12 stycken skulle bli 5. O där var vi också med. Kommer också ihåg bilden av den stora läcktaren som var  fullsat. Steget in i den ringen sitter fortfarande i kroppen.

Då var man liten...;) kommer ihåg hur glädje tårarna sprutade och de kommer faktiskt en glädje tår nu också.


Förra helgen

idag har jag varit riktigt flitig! Badade och klippte Coco på morgonen. Sen sprang jag en sväng med Penny. Gick ner till moster för det var kalas. Skulle stannat i stan och träffat Pontus men han skulle iväg. Pluggade lite när jag kom hem och nu tänker jag ta ut mitt pudel skrälle och träna lite.
Bilder från förra helgen.




Huset för oss själva och trevligt girl talk. Fler såna helger tack!


7. Min bästa vän

Varför ha en bästa vän när man kan ha många? Cornelia, Matilda, Vilhelmiina och Pontus dom är i en klass för sig!  4 underbara personer som jag ibland tror känner mig bättre än vad jag själv gör. Dom är lika min egen personlighet helt enkelt.
Men Matilda Isaksson är nog den som står mig allra närmast. Kanske för att vi har känt varandra sen barnsben och bor på samma gatan? Kan ju vara en av många anledningar till att vi inte slipper varandra;) Brukar vara så att Matilda tänker och jag säger.
Vänner är livet så var rädd om dom och håll dom nära hjärtat




Träna träna träna

Åkte till Lucas igår och fick träffa hans släckt för min lilla svärfar fyllde år:) Idag har jag, lucas och johan mest slappat. Sen när jag kom hem blev jag galet tränings sugen! Slängde mig på golvet och körde lite styrka... Haha inte klokt! Har hunnit äta nu och ska strax springa in i duschen. Sen är de ju melodifestivalen, har int hört en ända låt. Ser finalen för familjens skull....;)

Imorgon blir de att löpträna. Börjar undra om någon lagt något i maten jag ätit!
Förrästen! Tack matilda och johan för hjälpen med matten, känns som provet gick kalas bra:)


6. min dag

Berättar hur min dag brukar se ut. Morsan kommer och drar av mig täcket vid 7 eller så kommer Coco... Upp och äta frukost och den där biten ni vet. Brukar ta 20 minuter. Sen sätter jag mig oftast vid datorn eller pluggar tills klockan är 8. Då tar jag och Matilda cyklarna till skolan. Sen en vanlig skoldag. Efter skolan sätter jag mig oftast här tills maten är klart. Eller följer med en kompis hem. Efter maten är det oftast hundpromenader, kompisar, träningar, plugg som står på schemat. Men kvällen avslutas alltid med ett antal sitt upps och armhävningar.


5. Vad är kärlek?

Kärlek är kärlek vad mer ska man förklara?
Det är väl olika från person till person vad kärlek innebär. Och åldern...
För mig delar man kärlek med någon man älskar. Med någon man verkligen kan prata med allt om och de kittlar i magen när man ser/rör/hör personen. Man ska även kunna umgås med personen i alla miljöer och kunna kännas sig trygg i hans/ hennes närvaron.
Kom ihåg, utsidan kan spela roll men insidan är tusen gånger viktigare!

Tar mina skor och går

Inte på humör för fem öre och det blir inte roligare att börja dagen med matte prov.... Sätter jag ett VG på detta provet kommer jag även få ett VG i betyget. ingen press ingen press.. Sen är de slager lunchen, tack gode gud för det! Drar till Orrefors med Lucas efter skolan och sover där. pussen<3

4. vad åt jag idag

Detta känns ju liiiiiiite konstigt och skriva om men a så här började jag dagen:
Det blev två frallor med smör och tacco färs på. de där med tacco färs gör ju hela dagen!
I skolan var det fisk,potatis och spenat. Eller a potatis och fisk för min del. Gröna saker klarar jag mig bra utan! Sen hem och käka pommes med korv, skulle kunna leva på det! Sen vet jag att ikväll blir det en eller två knäckerbröd tillsammans med pappa när det är sport nytt! hahaha
Herregud vad jag tog detta seriöst....:) haha

Morgon bloggning

De har blivit lite av min grej att blogga på morgonen. Är klar halv 8 och cyklar inte för ens 8. Man skulle kanske börja sova lite längre? hur som helst gjorde jag första delen av matte provet igår. Andra idag... Ska in till min käre tandläkare idag också. Hoppas på att få ta ut mer skit i munnen...

3. mina föräldrar

ajajaja.... Ja mina föräldrar. Vissa stunder älskar man dom men rätt ofta går de över till den andra sidan. Jag och pappa går bra ihop, samma galna sport intresse och de tycker ju självklart inte mamma om. När jag och pappa sitter bänkade framför tv;n och skriker och slår i bordet och då kommer morsan.. Då är de bara att ducka och hålla för öronen. Mamma och jag där emot har samma intresse HUNDARNA. Vi går bra ihop när vi är iväg bland folk ( släkten räknas inte ). Men inte hemma. Det är  ofta som det är livat här hemma. Alla säger väl så här: åh mammor dom bara lägger sig i och blablabla.. jag håller fullständigt med!
Ofta får man höra: vad har du tagit på dig i dag? Ska du gå iväg sån till skolan? Vad har du gjrot med håret?
Pappa kan till och med säga de men mamma bryr sig inte så mycket. Hon kan kläcka ur sig vad som helst. Och de gör hon om precis allt...
Även att det sitter långt inne så älskar jag dom

20.39 and I sleep

gud vad skönt de var att lägga sig så tidigt igår kväll! Blev ett riktigt bra ridpass igår men de känns i kroppen idag. Skolan idag frågan är om jag ska göra matte provet.... äsch de kan vänta tills imorgon;) Skulle vara skönt och träna ikväll men vi får se hur de blir med den saken är så förkyld:/


2. Min första kärlek


Åh sånt här gillar jag inte att prata om men iaf. Min första kärlek var Adam Karlsson. Den 7 mars 2009. Tänka sig vilket bra minne man har i bland;) Alltså för 2 år sedan. Jag ångrar det inte, hade en fin sommartid tillsammans runt 4a månader. Han bor i orrefors och vi skulle börja i samma klass i 7an. De var en rätt jobbig tid efteråt men nu är våran " kompis relation "  bra igen. Menar de går inte att försöka dölja någon man går i samma klass med. Kan ju också berätta att min bror gillar denna pojken starkt...
MÅSTE avsluta med att säga att Jag älskar Lucas Tauber.

it´s over

Hockeyn är slut efter att åkt ut i kvalet i helgen. Och antar de är mer än hockeyn som de är slut med...Mot plugget idag i alla fall, slapp dag tack och lov! Tror jag ska försöka rida dubbla pass ikväll. Ska väl plugga med antar jag.

Tänk om jag bestämmer mig för att ge upp.
Tänk om jag är trött på alla dessa backar och gupp.
Tänk om jag inte ens såg på dig när du gick förbi.
Tänk om jag vore stark nog att bryta mig fri.


Matilda Ellen Maria Isaksson <3

1. presentera mig själv

Jag är en småländskflicka på 14 år. Och min stora kärlek är Lucas Tauber, vi har snart varit tillsammans i ett halvt år ( om man kan räkna de så nu ).
 Annars tycker jag hemskt mycket om min lillebror han är den han är liksom. Hundarna är nog de bästa i livet. Dom finns alltid där, dom bästa vännerna. Helt enkelt det lilla extra. De är med dom jag haft mina framgångar också.

topp 10 på SM - 2010
reserv i svenska landslaget- 2010
2a på Ungdoms SM - 2010
Golden go vinnare Juniorhandling 2010- 2011
Småländsk mästare 06-07-08 och 2010
topp 20 på VM - 2008

O skolan... ja jag sköter den men mer än så är det inte.
Dom stora intresserna är hockey, vänner , skidor och hundarna. Fotbollen ligger på hyllan just nu.
Annars tror jag att jag är en glad tjej som älskar när andra mår bra. Men som vän ska man finnas i dom stunderna de är mindre bra också. Kan vara sju tusans envis men hoppas de släpper med åren;) Pappa säger att jag har min mors temprament men de visar jag bara hemma. Fråga mig inte varför. Ganska känslosam och hatar när människor ljuger.


Lär dig att se livet från sin ljusa sida så blir livet en underbar upplevelse!

Helgen

Ska börja med listan idag!
Helgen ja, fullt ös! I lördags kväll skulle Hampus och allihopa komma men så blev de inte, så Pontus kom hit och roade mig och Matilda:) Matilda sov är från lördags till igår. Igår blev de stallet en runda. Sen stack jag hem till Lucas och överraskade honom, tog med han in till Kalmar och såg bio! Nu är de måndag och skola igen. Farmor fyller år idag så ska till henne ikv. Ciaooo

Ut i solen

Underbart väder idag. Tror jag snart ska gå och möta Lucas. Ist för att sitta hemma och sura igår kväll stack jag till Lucas. Senare idag drar jag och Matilda ner till stan en runda för lite fix. Ikv kommer Hampus och några:) Sen sover Matilda här inatt. Ska ut med Coco och Mary nu. ciaoo

arg arg arg

de är fan meningen att man ska sitta hemma på helgerna och inte kunna umgås med sina kompisar.... ja så verkade iaf mina föräldrar ha de när dom växte upp! FAAAAAAAAAAAAAAAAN. tårarna rinner och har lust att bara krossa ett fönster och dra. Vill bara snacka med dig med du sitter just nu 130 mil ifrån mig och är anntagligen lika körd som mig...

äntligen fredag

Äntligen fredag och har en hel del planer för helgen. Hoppas på att ta min kudde till Lucas ikv och sova där, elr så åker jag till han iaf! Tycker de är himla kul att Lucas familj visar mer kärlek till mig än vad min egen familj gör... Matilda sover här imorgon och de vankas skojigheter:) Helgen avslutas i stallet.
Hockeyn igår slutade men vinst och slapp gå själv hem, tack för sällskapet Pontus:)

Nu är det min tur... lite efter alla men sånt gillas.

1. Presentera mig själv
2. Min första kärlek
3. Mina föräldrar
4. Detta åt jag idag
5. Vad är kärlek?
6. Min dag
7. Min bästa vän
8. Ett ögonblick
9. Min tro
10. Detta hade jag på mig idag
11. Mina syskon
12. I min handväska
13. Den här veckan
14. Ett sms
15. Mina drömmar
17. Min första kyss
18. Mitt favoritminne
19. Min favoritfödelsedag
20. Detta ångrar jag
21. Den här månaden
22. Det här upprör mig
23. Det här får mig att må bättre
24. Det här får mig att gråta
25. En första
26. Mina rädslor
27. Min favoritplats
28. Detta saknar jag
29. Mina ambititioner
30. Ett sista ögonblick

Ingen kan stoppa mig

Tar snart cyklen ner till Lucas för senare blir de hockey. Vem kan hålla mig borta från hallen?;) Hoppas på en superkväll med favvo pojkarna och Ewa. Känner mig sliten och näsan är som den är. Men de är bara att kämpa på.

Skolan: ja vad säger man? galet;) idag får man nog själv stå för dagens fail.
Jag: jag går inte in i mössan utan skolan! skulle varit, jag går inte in i skolan utan mössan.
Dagen avslutades iaf med att Adam kopplade in sin mobil i högtalaren i svenska salen, dansi dansi.
säger bara 8d de är kärlek de


förkyld

Jo men tjena.. Vaknade snorig ont i halsen och huvudet. Kul... men sa ju åt min kropp att de fick vänta tills efter kortvasan och de är ju nu förkylningen har kommit så okej då.. Beger mig mot skolan snart, hockey ikväll men vi får se hur de blir med den saken. blöööö jag som var så pepp på de:(
Den som inte står för sin kommentar behöver heller inget veta!


sveriges gladaste människa

livet rullar på o vad mer ska man säga. Happy face, happy land:) Skolan idag var iaf kul. Förutom Matildas 3e dag som en flumboll...;) Ska jag berätta ärligt varför jag är så glad? Lucas ringde nyss o sa att jag ska med på hockeyn imorgon med peter och johan. Mohahahha:D ÄNTLIGEN TILLBAKA. Nehe ska laga lite käk nu sen ut med Cornelia. Puss
( liiiiiite oseriöst inlägg )    ;)

 

min käre vän

Matilda Isaksson har haft ryck i 2 dagar nu... Snart tar mitt tålamod slut;)

Så hann hon göra med mina saker under tiden jag var på toa. Men de är bara att skratta med henne:)
Åkte med Lucas hem till orrefors efter skolan. KÄRLEK <3. nyss duschat och ska nog slänga mig i sängen. Natti
Matilda, bänken idag!! kom här min lilla prinsessa hahahahahha

RSS 2.0